Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Για να μην βγαίνουν διαταγές όπως η προχθεσινή για την στελέχωση των διμοιριών, να "φωνάζετε" όταν αποδυναμώνονται οι Διευθύνσεις»


Διαβάστε το κείμενο του Νίκου Μπαλούρδου

Για να μην βγαίνουν διαταγές όπως η προχθεσινή για την στελέχωση των διμοιριών, να "φωνάζετε" όταν αποδυναμώνονται οι Διευθύνσεις

Προβλέπεται σε κάποιο ΠΔ η προσωρινή μετακίνηση (μπορεί κ χρόνια για έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες!!!) ή η απόσπαση που ξεπερνά το ανώτατο χρονικό όριο ή η διάθεση ( σε διάθεση μπορεί κάποιος να είναι όσο επιθυμεί) ??? Έχετε καταγγείλει ποτέ κύριοι συνδικαλιστές αυτές τις πρακτικές με ονόματα (ποιος επωφελείται κ ποιος  "σπρώχνει" τον υπάλληλο)? Έχετε παρατηρήσει ότι ενώ σε αριθμό αστυνομικών είμαστε αρκετοί - σε καμία περίπτωση πολλοί - στα μέτρα, στο πεζοδρόμιο, στις μεταγωγές είμαστε σταθερά λίγοι??? Γιατί συμβαίνει αυτό? Ποιος ευθύνεται? Σίγουρα όχι μόνο ο Αρχηγός ή οι αξιωματικοί!

Για την σημερινή κατάσταση της αστυνομίας μας δυστυχώς πρώτα απ' όλους φταίμε εμείς που επιλέγουμε κάθε φορά τους ίδιους κ τους ίδιους να μας εκπροσωπούν , ενώ κάθε μέρα χειροτερεύει η κατάσταση μας!

Αν εφαρμοστούν πιστά τα ΠΔ που καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας του Σώματος κ αν οι συνδικαλιστές δεν επιτρέπουν σε καμία περίπτωση την καταστρατήγηση τους , τότε κ μόνο τότε θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας για όλους μας.

Υγ. Άκουσα κάποιον γνωστό στα πέριξ να λέει ότι κάποτε θα φτιάξουν τα πράματα! Αδερφέ, το κάποτε είναι πιο κοντά στο ποτέ...

 

 

Του Νικου Μπαλουρδου


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια