Διαγραφή Παπαχριστόπουλου από την ΚΟ των ΑΝΕΛ προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος

Aποφασισμένος να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το αργότερο μέχρι την Δευτέρα,  φέρεται να είναι ο Πάνος Καμμένος μετά και τα όσα είπε

σε κομματική εκδήλωση των ΑΝΕΛ βράδυ της Παρασκευής στην παραλιακή.


Απευθυνόμενος προς τα στελέχη των ΑΝΕΛ στην κοπή της πίτας του κόμματος του  ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι δεν πρόκειται να περιμένει την παραίτηση Παπαχριστόπουλου και πρόκειται να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή του από το κόμμα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, η διαγραφή του μέχρι τώρα βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου θα γίνει το συντομότερο δυνατό και πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα και μάλιστα πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπή Κανονισμού της βουλής, που έχει συγκαλέσει για τις 14:00 ο Νίκος Βούτσης.

Πηγές που πρόσκεινται στον Πάνο Καμμένο δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την πληροφορία, ωστόσο σημείωναν με νόημα ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα τοποθετηθεί δημόσια σε εκδήλωση των τοπικών οργανώσεων στην Θεσσαλονίκη.

Καμμένος: Παπαχριστόπουλο και Κουίκ να παραδώσουν την έδρα
Να ξεκαθαρίσουν την στάση τους τώρα, καλεί τους θανάση Παπαχριστόπουλο και Τέρενς Κουίκ ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με νεότερη ανάρτησή του στο Twitter απόψε, ζητά άμεσες και καθαρές απαντήσεις για την έδρα των ΑΝΕΛ.

«Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχρηστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδόσει το όνομα της Μακεδονίας» έγραψε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος.Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, πάλι με tweet, ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας» έγραψε αρχικά ο Πάνος Καμμένος. Συνεχίζοντας, όμως, κάνει μια σοβαρότατη καταγγελία: «Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειάς μου», γράφει ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, πάλι με tweet, ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής.

«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας» έγραψε αρχικά ο Πάνος Καμμένος. Συνεχίζοντας, όμως, κάνει μια σοβαρότατη καταγγελία: «Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειάς μου», γράφει ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Και στη συνέχεια, απευθύνεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα. «Πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες Αλέξη…».

πηγή: eleftherostypos.gr
_