Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Καρδίτσας: Κάθε απώλεια έμψυχου η άψυχου δυναμικού, είναι αφαίρεση από την ασφάλεια του πολίτη

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Καρδίτσας: Στην Ελλάδα του σήμερα, όπου οι πόροι και τα μέσα έχουν ελαχιστοποιηθεί, το διαίρει και βασίλευε ανέκαθεν ήταν μια τακτική που εξυπηρετούσε
μονάχα τον ισχυρό!

Παρακολουθώντας τις αντεγκλήσεις μεταξύ συνδικαλιστικών παρατάξεων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, ως μόνο έγκυρο συνδικαλιστικό όργανο, κύριος εκφραστής της πλειοψηφίας των υπηρετούντων συναδέλφων στον Νομό Καρδίτσας, δηλώνει απερίφραστα και προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν θα μπει σε παιχνίδια εντυπώσεων, ούτε θα συμμετέχει στην προσπάθεια ποδοπάτησης άλλων συνδικαλιστικών ενώσεων, για την επικράτηση προσωπικών και συντεχνιακών επιδιώξεων!

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, πως κάθε απώλεια έμψυχου η άψυχου δυναμικού, είναι αφαίρεση από την ασφάλεια του πολίτη και από την φαρέτρα των όπλων που διαθέτουμε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή που ζούμε και αστυνομεύουμε.

Είναι θεμιτό και αναγκαίο, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων σε κάθε γωνιά της χώρας να αγωνίζονται, να διεκδικούν, να αναδεικνύουν και τελικά να κερδίζουν, με κάθε τρόπο που οι ίδιοι θεωρούν θεμιτό, στα πλαίσια της επίτευξης του στόχου και του σκοπού, για τον οποίο οι συνάδελφοι, τους έχουν επιλέξει και αναδείξει. Οι ίδιοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για ευθύνες άλλων…..!

Αρνούμενοι να μπούμε σε παιχνίδια αντιπαραθέσεων, άγρας ψήφων και διχοτόμησης, όπως κάποιοι επιδιώκουν, για να στηρίξουν την ανυπαρξία τους, κινούμαστε και θα κινηθούμε ακόμη μια φορά, δίχως λάσπη, δίχως ύβρεις, δίχως καταδίκες, με γνώμονα την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ενός προβλήματος, που δεν είναι καινούργιο, το βιώνουμε καθημερινά και «ενοχλούμε» συστηματικά την πολιτεία για να την επίλυσή του, προβάλλοντάς το μέσα από τα θεσμικά όργανα, που ως Ένωση συμμετέχουμε και οι συνδικαλιστικοί νόμοι μας επιτρέπουν να κινούμαστε.

Η προσπάθεια ενίσχυσης της Δ.Α. Καρδίτσας, με νέα οχήματα και προσωπικό, αναδείχθηκαν και προβλήθηκαν, τόσο στις συζητήσεις με τους υπηρεσιακούς φορείς, όσο και σε πολιτικό επίπεδο, μέσω αλληλογραφίας, συναντήσεων και πιέσεων όπου αυτή απαιτούνταν.

Με την συμμετοχή μας σε κοινή καταγγελία με τις Ενώσεις Λάρισας και Μαγνησίας, κάνουμε ακόμη ένα κοινό βήμα ανάδειξης του απροχώρητου, στο οποίο έχει περιέλθει ολόκληρο το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αναδεικνύουμε, ότι οι μεσοβέζικες λύσεις, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από εκείνα που επιλύουν!

Πεποίθησή μας είναι ότι, τα κοινά προβλήματα πρέπει να ενώνουν και όχι να χωρίζουν σε  παρατάξεις τις τοπικές ενώσεις και όλοι μαζί, να διεκδικούμε ενωμένοι, ως αληθινή Ομοσπονδία, την επίτευξη των κοινών μας στόχων!


Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, ζητούμε την επίσπευση των διαδικασιών, μέσω ΕΣΠΑ, για προμήθεια οχημάτων, όχι μόνο για την Θεσσαλία, αλλά για ολόκληρη την χώρα, καθώς και την αύξηση των προσλήψεων προσωπικού, πριν το Σώμα περιέλθει σε πλήρη αποσύνθεση!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                        ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια