Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκέντρωση συλλόγων για παραβατικότητα στα πεδινά χωριά της Καλαμάτας

Τοπικά συμβούλια και πολιτιστικοί σύλλογοι όλων των χωριών από τον Αγιο Φλώρο μέχρι το Ασπρόχωμα αντιδρούν στην έξαρση της παραβατικότητας και την άλλη εβδομάδα, στις 14
Φεβρουαρίου, θα καταθέσουν την αγωνία και την ανησυχία των συμπολιτών τους στον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα.
Προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Αριοχώρι συνάντηση προέδρων κι εκπροσώπων τοπικών συμβουλίων και πολιτιστικών συλλόγων, όπου συζήτησαν αναλυτικά για όλα τα προβλήματα και συμφώνησαν στο ψήφισμα που θα επιδώσουν στον κ. Πούπουζα.
Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, οι εκπρόσωποι των χωριών από τον Αγιο Φλώρο μέχρι το Ασπρόχωμα, ζητούν, μεταξύ άλλων, τη λειτουργία των τοπικών συμβουλίων παραβατικότητας, την εντατικοποίηση των ελέγχων από τις αστυνομικές αρχές σε όλη την περιοχή, το φωτισμό των δημοσίων χώρων, την επέκταση των τροχονομικών ελέγχων κι εκτός Καλαμάτας και την αυστηροποίηση της νομοθεσίας για τις παραβατικές συμπεριφορές.
Η προχθεσινή συνάντηση ήταν η δεύτερη που πραγματοποιήθηκε, ενώ η πρώτη είχε γίνει κάποιες μέρες μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Θουρία, στις 18 Ιανουαρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 15χρονος μαθητής Νίκος Δημόπουλος.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια