Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υποστράτηγος "αδειάζει" τη Βόρεια Ελλάδα με στόχο τη θέση του γενικού Θεσσαλονίκης - Αποστρατεία έκπληξη


ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Φώτης Δομζαρίδης
Το big game  των κρίσεων που ξεκινούν αύριο σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, αναμένεται να έχει ως σημείο αναφοράς και διακύβευμα, τη θέση του
γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης.

Το παράδοξο είναι ότι πως ο ήδη κάτοχος της έχει λάβει εύσημα από την ηγεσία και από κυβερνητικά στελέχη για τη διαχείριση σοβαρών υποθέσεων και διαδηλώσεων, ανεξαρτήτως εάν στα τελευταία γεγονότα για το σκοπιανό που καταγράφηκαν στην πόλη, ο επισπεύδων -όπως και στην Αθήνα- που ακολουθήθηκε σχέδιο πρόωρης διάλυσης, την είχε ο αρχηγός του σώματος.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι βλέψεις και οι φιλοδοξίες -θεμιτές ως ένα βαθμό σε αυτές τις βαθμίδες της ιεραρχίας- μεταξύ των 4 ή 5 υποστράτηγων που αναμένεται ν' απομακρυνθούν είναι και άλλος ανώτατος αξιωματικός επίσης της Βόρειας Ελλάδας, που κατά σύμπτωση κι αυτός έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια ειδικά πάνω στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Μία έκπληξη πρώτου μεγέθους, αναμένεται να προκαλέσει η αποστρατεία υποστράτηγου που υπηρετεί στο αρχηγείο και θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του κ. Ανδρικόπουλου. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, οι πληροφορίες σημειώνουν ότι η έξοδος σημειώνεται κατόπιν αιτήματος του συγκεκριμένου αξιωματικού.

Ο δεύτερος εν Αθήναις υποστράτηγος που αναμένεται να κριθεί ως ευδοκίμως τερματίσας τη θητεία του, υπηρετεί σε νευραλγική κατά την άποψη μας υπηρεσία που παραδοσιακά όμως, θεωρείται ως ... παρακατιανή, παρά του γεγονότος ότι όλες ανεξαιρέτως οι ηγεσίες, πολιτικές και φυσικές, τη συμπεριλαμβάνουν καθ' εκάστη μεταξύ αυτών που χρήζουν αναβάθμισης, πλην όμως κάθε φορά αποδεικνύονται έπεα πτερόεντα.

Ο υπό συζήτηση ακόμη για αποστρατεία υποστράτηγος, προήχθη από ταξίαρχος στις έκτακτες κρίσεις του Νοεμβρίου και τοποθετήθηκε και αυτός σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.



του Γιώργου Καραϊβάζ


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια