Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ από την ΙΡΑ Αττικής

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών-Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών συμμετείχε το Σάββατο 23
Φεβρουαρίου 2019 στο φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γήπεδο «Εθνικής Αντιστάσεως», Ιφιγενείας 11Α & τέρμα Σωκράτους, στην Καλλιθέα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πολιτικών που συμμετείχαν με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτριος Κάρναβος, ο Επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας Αντισ/γος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης, ο μοναδικός Έλληνας μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου  που έχει παίξει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών Ενώσεων και φορέων αλλά και πολίτες του Δήμου Καλλιθέας που κατέκλισαν το γήπεδο.


Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του  Πανελλήνιου Συλλόγου καρδιοπαθών παιδιών « Η Καρδιά του παιδιού» και του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: Πόλις ΑΣ Καλλιθέας, της Βουλής των Ελλήνων Βουλής των Ελλήνων Βουλής των Ελλήνων, της ΤΔ Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος. 


  Παρά την πίεση η ομάδα μας άντεξε και κατέλαβε την 2η θέση. Ευχαριστούμε τον coach Κων/νο ΜΑΡΙΝΑΚΗ  και τους αθλητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνιστικά, Κανέλλο ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ιωάννη  ΚΑΡΥΔΑΚΗ, Αχιλλέα ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ, Μιχάλη ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, Θεοφάνη ΤΣΙΚΟΥΡΑ, Ανδρέα ΖΟΛΩΤΑ, Σωτήρη ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, Φίλιππο ΔΟΥΒΟ, Γεώργιο ΔΕΛΛΙΟ, Δημήτρη ΠΟΛΥΖΟ και Κων/νο ΒΑΡΛΑ.
Οι ομάδες έδωσαν αγώνες ζωής  και προσφοράς. Για την ιστορία τα αποτελέσματα έχουν ως ακολούθως:
Πόλις ΑΣ Καλλιθέας
ΤΔ Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ
Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών
Βουλή των Ελλήνων
Συγχαίρουμε όλες τις ομάδες και ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και αγάπη για τα παιδιά. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον αγαπητό φίλο Αχιλλέα Μπογδανίδη για την ενίσχυση της ομάδας μας. Οι εθελοντές αστυνομικοί νοιάζονται τους συνανθρώπους μας κάνοντας πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη.

        SERVO PER AMIKECO

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Καραπατάκης                            Σταύρος Σταυρακάκης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια