Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σταυρούλα Τζατζανά: Όποιος ονειρεύεται να διαιρέσει την ΠΟΑΣΥ βλέπει λάθος όνειρα

Διαβάστε την ανάρτηση τής Σταυρούλας Τζατζανά: Θλίψη μεγάλη μου προκαλεί το γεγονός να βλέπω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήσεις συνδικαλιστών (είτε κατά μόνας, είτε
παραταξιακές, είτε τύπου copy paste) , στις οποίες να ρίχνουν πυρά κατά του θεσμού της Ομοσπονδίας μας , αμφισβητώντας στην ουσία την χρησιμότητα και την δυναμική που μπορεί και ιστορικά από ιδρύσεώς της έχει αυτή αποδεδειγμένα αναπτύξει, προβάλλοντας ως δήθεν αποτελεσματικότερο το μοντέλο λειτουργίας των Πρωτοβαθμίων κατά μόνας. ....!!!!!
Στην ομιλία μου κατά τη διάρκεια των εργασιών του τελευταίου εκλογικού συνεδρίου μας , αναφέρθηκα εκτενώς στην σπουδαιότητα της δημιουργίας και της λειτουργίας της Ομοσπονδίας μας, στην ευθύνη που έχουμε όλοι εμείς οι εκλεγμένοι να διαφυλάξουμε την λειτουργία αυτού το ιερού κληροδοτήματος, που για την ίδρυσή του κάποιοι συνάδελφοί μας έδωσαν μεγάλο αγώνα και υπέστησαν σκληρές διώξεις, για την υποχρέωσή μας να οικοδομήσουμε ακόμη πιο ψηλούς και πιο στέρεους ορόφους έτσι ώστε να κληροδοτήσουμε την Ομοσπονδία μας ακόμη πιο ισχυρή στους επόμενους από εμάς.
Η τακτικές διαίρεσης και αποδόμησης του θεσμού της Ομοσπονδίας, δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση τους συναδέλφους που μας εξέλεξαν για να προασπίσουμε τα εργασιακά τους δικαιώματα.
Αντιθέτως ανοίγουν δρόμους σε αυτούς που εκάστοτε τα καταστρατηγούν και ανερυθρίαστα τα θυσιάζουν στο βωμό της δικής τους προσωπικής ανέλιξης στην ιεραρχία είτε της φυσικής είτε της πολιτικής ηγεσίας μας, ώστε με μεγαλύτερη ευκολία να συνεχίσουν αυτό το "έργο " τους .
Όταν η επίθεση στο ανώτατο θεσμικό συνδικαλιστικό μας όργανο γίνεται εκ των έσω και οι τακτικές προτροπής σε διαίρεση συνοδεύονται και από απονομή ευσήμων σε αυτούς που υπό την αιγίδα τους δημιουργούνται τα περισσότερα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού (είτε μέσω διαταγών , είτε μέσω της ανοχής και ατιμωρησίας όσων Διοικητών ή Διευθυντών συνεχώς προβαίνουν στην καταστρατήγηση των θεσπισμένων εργασιακών μας δικαιωμάτων, τότε αυτό είναι άκρως επικίνδυνο, απολύτως ύποπτο και αναμφισβήτητα καταδικαστέο.
Λυπάμαι πάρα πολύ και εύλογα αναρωτιέμαι αφού λοιπόν πιστεύουν και "διαφημίζουν " ότι κατά μόνας τα Πρωτοβαθμιά τους πετυχαίνουν καλύτερα. ...γιατί άραγε οι ίδιοι προσωπικά επιδεικνύουν τόση αγωνία και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να εκλεγούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας;
Παρακαλώ να επιδείξουμε επιτέλους εμπράκτως την υπευθυνότητα που οφείλουμε στους συναδέλφους που μας εξέλεξαν ,αγωνιζόμενοι για την ενότητα που δίνει δυναμική στο συνδικαλιστικό κίνημα και όχι συνεπικουρώντας τις όποιες τυχόν βλέψεις κάποιων εξωγενών παραγόντων για διάλυση και απαξίωση του συνδικάτου μας ώστε στη συνέχεια να "αλωνίζουν" ελεύθερα καταπατώντας τα μέχρι τώρα με σκληρούς αγώνες κατακτηθέντα κεκτημένα δικαιώματά μας.
Ας βάλουμε λοιπόν πραγματική προτεραιότητα το δίκαιο συμφέρον των συναδέλφων και μόνο αυτό.
Η δύναμη βρίσκεται στην ενότητα και Ομοσπονδία σημαίνει ενότητα!!!!!!
Όποιος ονειρεύεται να την διαιρέσει. ..βλέπει λάθος όνειρα. ...
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια