Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτοί είναι οι παράγοντες που μειώνουν τις επιδόσεις των ανδρών στο σεξ σε κάθε ηλικία!



Όσο τα χρόνια περνούν, όπως έχουν δείξει διάφορες έρευνες, οι άνδρες χάνουν στις σεξουαλικές επιδόσεις και τις αντοχές τους.

Η ηλικία, όπως έχει αποδειχτεί, παίζει καθοριστικό ρόλο για το πότε οι άνδρες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ.

Δείτε παρακάτω όλα όσα μειώνουν τις αποδόσεις των ανδρών στο σεξ σε κάθε ηλικία!

20′s

«Ένας στους έξι άντρες που διανύουν τη δεκαετία των 20 παρουσιάζει μία μορφή στυτικής δυσλειτουργίας»  επισημαίνει η Kew-Kim Chew, ειδική σεξολόγος στο Keogh Research Institute της Αυστραλίας. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση, που, όπως επισημαίνει ο ψυχολόγος Roger Crenshaw, μπορεί να αντιμετωπιστεί με… προπόνηση.

30′s: Αντοχή με εμπειρία

«Από σωματικής άποψης, η δεκαετία των 30 είναι το σημείο όπου η εμπειρία συναντάει την αντοχή, πράγμα που την καθιστά ιδανική για σεξ» επισημαίνει η Felice Dunas, ψυχολόγος με ειδίκευση στα σεξουαλικά ζητήματα και συγγραφέας του «Passion Play».

«Φροντίστε να υπάρχει ποικιλία ως προς το βάθος, την ταχύτητα και το ρυθμό των διεισδύσεων» συμβουλεύει η Dunas.  Παράλληλα, «είναι η ηλικία που οι άνδρες έχουν πολύ άγχος για τη δουλειά τους, πράγμα το οποίο φρενάρει την ερωτική τους ζωή».

40′s: Απενοχοποιηθείτε

Σε αυτήν την ηλικία, οι άνδρες πρέπει «να απενεργοποιήσουν τις φυσικές αιτίες της μειωμένης επιθυμίας » σύμφωνα με τον Barry McCarthy, συγγραφέα του «Sex Therapy for Middle Age and Older Adults». Στο πλαίσιο αυτό συστήνει στο ισχυρό φύλο να «κόψουν τις κακές συνήθειες, όπως τις υπερβολές στο ποτό και στο τσιγάρο». Αυτές οι δύο αιτίες ενοχοποιούνται, σύμφωνα με μελέτες του «British Medical Journal», όχι μόνο για τις κακές επιδόσεις, αλλά και για τη μειωμένη λίμπιντο.


Πηγή: healthreport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια