Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΜΕΝΣ: Παράταση μιας εβδομάδας για τις αγωγές

Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών

Αγαπητοί συνάδελφοι, ενόψει του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρήθηκε για τη συμμετοχή στην διεκδίκηση των επιδομάτων εορτών και άδειας, σας ενημερώνουμε ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν και δεν πρόλαβαν να στείλουν τα σχετικά έγγραφα μέσω των Ενώσεων.

 

            Συγκεκριμένα, μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει ταχυδρομικά, απευθείας προς τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, Λυκούργου αριθ. 9, ΤΚ 10551, τα έντυπα δικαιολογητικά.

 

            Ακολούθως, έκαστος συμμετέχων θα ενημερωθεί με προσωπικό e-mail για την κατάθεση του ποσού συμμετοχής, μετά δε την διασταύρωση της κατάθεσης θα συμπεριληφθεί σε αγωγή.

 

            Τονίζεται ότι για τις εκπρόθεσμες αιτήσεις,  θα πρέπει να αναφέρεται αναλυτικά στο έντυπο "στοιχεία ενάγοντος" εάν έχει κατατεθεί αίτηση διακοπής παραγραφής, η Ένωση μέσω της οποίας αυτή προωθήθηκε, είτε αν κατατέθηκε ατομικά, να αναφέρεται ο αριθμός πρωτοκόλλου και να επισυνάπτεται αντίγραφο.

 

            Για λόγους τάξης επισημαίνουμε ότι οι αγωγές για τις εν λόγω αιτήσεις, θα ασκηθούν μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης για όσους έστειλαν τα δικαιολογητικά τους στην αρχική προθεσμία. Ωστόσο, θεωρούμε ότι είναι εφικτή η κατάθεσή τους εντός του χρόνου που έχουμε υπολογίσει για το σύνολο των συμμετεχόντων, ήτοι μέχρι τις 15 Μαρτίου.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

Επγός (ΥΔΚ)

 

 

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

 Λγος (ΠΖ)

 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια