Τι είναι η τεχνική … ευθυγράμμισης στο σεξ που λέγεται ότι φέρνει σίγουρο οργασμό;Το κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του προτιμήσεις σε διάφορες ερωτικές στάσεις, με τις οποίες νιώθει πιο άνετα, μεγαλύτερο ερεθισμό και φτάνει πιο εύκολα στον -πολυπόθητο για όλους- οργασμό.

Η ιεραποστολική στάση στο σεξ, η στάση όπου η γυναίκα είναι από πάνω και η στάση όπου η γυναίκα είναι στα τέσσερα και ο άνδρας είναι πίσω της, είναι οι πιο συνήθεις και διαδεδομένες στάσεις. Αλλά πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό και αυτό είναι γνωστό.

Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν σώφρον να δοκιμάσετε την επόμενη φορά την τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας (coital alignment technique) ή αλλιώς τη στάση CAT.

Είναι μια τροποποιημένη έκδοση της ιεραποστολικής στάσης στο σεξ. Η θέση των δύο εραστών είναι σαν το ιεραποστολικό, αλλά το σώμα του άνδρα είναι πιο ψηλά και προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε το στήθος του να είναι πιο κοντά στους ώμους της γυναίκας. Η γυναίκα έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς της, κάτι που προκαλεί αυξημένη τριβή της κλειτορίδας της στη βάση του πέους του άνδρα.

Επάνω στο σεξ, κατά τη διείσδυση, ο άνδρας δεν κινεί τη λεκάνη και το πέος του μπρος-πίσω, αλλά προσπαθεί μαζί με ταυτόχρονη κίνηση της γυναίκας να δημιουργήσουν μία κίνηση πάνω-κάτω με το πέος να είναι πλήρως μέσα στον κόλπο της γυναίκας.

Έτσι, το πέος έρχεται πιο κάθετα μέσα στον κόλπο της γυναίκας σε μια γωνία περίπου 45 μοιρών προς τα κάτω, αντί του κλασικού οριζόντιου τρόπου διείσδυσης. Επιπροσθέτως, η αυξημένη τριβή που επιτυγχάνεται στην κλειτορίδα με το κόκκαλο της λεκάνης στη βάση του πέους του άνδρα, εγγυάται μεγαλύτερο ερεθισμό και αυξημένη πιθανότητα οργασμού για τη γυναίκα.


Πηγές: thehealthsite.com, iatropedia.gr
_