Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξαφνική διαταγή: Κρύψτε περιπολικά και ασφαλίτικα - Η άδεια του Κουφοντίνα φέρνει εφιάλτες στην ΕΛΑΣ

Η ηγεσία της αστυνομίας αποφάσισε να μεταστρέψει το νόημα του παιχνιδιού κλέφτες κι αστυνόμοι. Πληροφορίες του bloko.gr έγκυρες και διασταυρωμένες, σημειώνουν ότι
δόθηκε τη νύχτα ξαφνική προφορική εντολή, για απόκρυψη περιπολικών και συμβατικών οχημάτων που αφήνονται σταθμευμένα έξω από τα αστυνομικά καταστήματα της Αττικής.

Το πώς και με ποιο τρόπο δεν διευκρινίζεται, πλην όμως, από το πρωί οι διοικητές πολλών τμημάτων αναζητούν πάρκινγκ "πρόθυμα να φιλοξενήσουν" τα υπηρεσιακά οχήματα, χωρίς να γίνεται γνωστό εάν το κόστος της φιλοξενίας θα επιβαρύνει τους ίδιους και το προσωπικό, ή τις οικονομικές υπηρεσίες του σώματος.

Η μοναδική εξήγηση, λογική και σε συνάρτηση με την επικαιρότητα είναι, ότι η ηγεσία είτε εξαιτίας εκτιμήσεων- αποτίμησης ενεργειών του παρελθόντος, είτε με βάση πληροφοριακά δελτία, φοβάται χτύπημα και το πιθανότερο μια καταδρομική εμπρηστική επίθεση από αντιεξουσιαστικές ομάδες που θα θελήσουν με αυτό τον τρόπο να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα και την αντίθεση στη δια στόματος του κρατική βία, η οποία χρήζει αγωνιστικής αντίδρασης και απάντησης.

Αυτή η εκδοχή είναι η πλέον ευλογοφανής, εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από τις προφορικές λέξεις της εντολής.




του Γιώργου Καραϊβάζ



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια