Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για αστυνομική σκευωρία υπηρεσιακής εξόντωσης διοικητή τμήματος και στελεχών


Η φωτογραφία λίγους μήνες αργότερα, όταν συνελήφθη ο Ρομά που κατήγγειλε τους αστυνομικούς
Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή. Το περιεχόμενο της αφορά σε καταγγελία αστυνομικών.

Μια μαύρη επέτειος.
Μπλόκο σε παρακαλούμε να δημοσιεύσεις την επιστολή μας ώστε να
μαθευτεί η αλήθεια σε αυτούς που δεν τη ξέρουν και να θυμηθούμε εμείς τις μαύρες ημέρες που ζήσαμε.

Σε δυο βδομάδες συμπληρώνονται δύο χρόνια από την 03/03/2017, ημέρα  που ολοκληρώθηκε το σχέδιο εγκληματικών οργανώσεων για τον έλεγχο της αστυνομίας στην περιοχή των άνω λιοσίων.
Για χρόνια οι εγκληματίες προσπαθούσαν να αποθαρρύνουν και να εμποδίσουν τον μοναδικό αξιωματικό ο οποίος κατάφερε πλήγμα στην ανεξέλεγκτη δράση τους. Ο αστυνομικος διευθυντής πουλογιαννοπουλος, του οποίου η υπηρεσία αναγνώρισε την αξιοσύνη του και προήγαγε στην διεύθυνση δυτικής αττικής δεν έκανε ποτέ στην καριέρα του τα στραβά μάτια για κανεναν. Την 28/03/2015 δέχεται δολοφονική επίθεση μετά την λήξη της υπηρεσίας του και με ελιγμούς της τελευταίας στιγμής αποφεύγει την σύγκρουση με το αυτοκίνητο του δράστη.

Ο  Ρομά που ήθελε να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του συγκεκριμένου αξιωματικού συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη. Ο διευθυντής δεν φοβήθηκε ούτε πτοήθηκε. Αντιθέτως ήταν ακόμα ποιο μαχητικός. Το σχέδιο όμως δεν είχε ολοκληρωθεί ο διευθυντής έπρεπε να εξοντωθεί κοινωνικά και υπηρεσιακά.

Επόμενη απόπειρα με ψεύδη καταγγελία.  Η καταγγελία γίνεται από ένα σεσημασμένο ρόμα σύμφωνα με τον οποίο το μεσημέρι της 03/03/2017 προσήχθη στο ατ ανω λιοσιων, από τον διευθυντή  που τον εντόπισε να κυνηγάει ένα ηλικιωμένο με καδρόνι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ισχυρίζεται ότι δέχθηκε ψυχολογική και σωματική βία, ενώ στη συνέχεια, σε περιοχή όπου τον άφησε το πλήρωμα περιπολικού, του αφαιρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο!.

Μεταφέρετε στο θριάσιο  «τραυματίας» οπού επιλαμβάνεται  περιβόητος υπαστυνόμος της ασφαλειας που βρίσκεται εκτός του τομέα του! αντί του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων πιστεύει ότι πέτυχε λαυράκι και συνεχίζει την έρευνα.  Οι βασανιστές αστυνομικοί είναι το καλύτερο δώρακι από τους αξιωματικούς του εσωτερικών στην νέα κυβέρνηση.

Αλλά δεν πρέπει να συλληφθεί μόνο ο διευθυντής, θα πρέπει να κατηγορηθούν και όλοι οσοι  είχαν υπηρεσία εκείνη την ημέρα. Εκεί ξεκινάει η οδύσσεια και για τους εξι συναδέλφους μας. Ο Πασχάλης βεν. αξιωματικός υπηρεσίας, ανδρέας παπ, κώστας μυζ. Γιώργος κοσ., πάναγιωτης μπ. Μανώλης κοντ. Στοιχεία δεν υπάρχουν για να θεμελιώσουν τις βαριές κατηγορίες. Αυτό λένε  
από την πρώτη στιγμή στο εσωτερικών για αυτό μηνύουν και τον  ψευδομάρτυρα.

Μεταφέρονται σαν κοινοί εγκληματίες όπου φορτώνονται κατηγορίες με αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα (όπως βασανισμό, κατάχρηση εξουσίας και ρατσιστική βία). Ωστόσο, ο εισαγγελέας δεν έκανε δεκτό τον χαρακτηρισμό των πράξεων ως «κακουργηματικό», υποβιβάζοντάς τα σε απλά πλημμελήματα, 137α παρ 3 εδάφιο 1 περ β,  309 παρ 1, 308α, 326, 306, 372 , 361 Π.Κ..  Την 21/03/2017 στο ακροατήριο του Αυτόφωρου Τριμελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών καταρρέουν όλες οι κατηγορίες. Η δικαιοσύνη όμως  αποφασίζει να καταδικάσει τον διευθυντή και τον οδηγό του σε τέσσερα χρόνια και πέντε μήνες φυλακή ο καθένας, ενώ σε 13 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο πασχάλης ως αξιωματικός υπηρεσίας του α.τ.. Το δικαστήριο απαγορεύει, μάλιστα, στον αστυνομικό
διευθυντή να πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων τον 43χρονο.

Ποιος είναι όμως ο  καταγγέλλοντας .........; Ο  42χρονος ρομά ο οποίος τυγχάνει σεσημασμένος και απασχολεί τη δικαιοσύνη από το 1989 τουλάχιστον, για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Μόλις λίγες ώρες μετά τη μήνυση που κατέθεσε κατά των αστυνομικών (συγκεκριμένα στις 02.00 ώρα της
05/03/2017) εισέβαλλε και έκλεψε περίπου 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του κρεοπωλείου «μουρούτης» στο μενίδι! Ο κλέφτης έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη που κάλεσε την Άμεση Δράση που τον συνέλαβε. Απείλησε τον ιδιοκτήτη ότι θα του κάψει το κατάστημα. Την 01:00 ώρα της 09/03/2017 συλλαμβάνεται στα Άνω Λιόσια στην οδό Σ. πετρουλα 31 την ωρα που επιχειρούσε να μπεί σε αποθήκη να κλέψει. Πριν δέκα λεπτά είχε αποπειραθεί να μπει και να κλέψει το Δημαρχείο Άνω Λιοσίων.  Κατά την σύλληψή του, απευθυνόμενος στους Αστυνομικούς, τους απείλησε  πως θα του καταγγείλει   στο εσωτερικών όπως είχε κάνει πριν λίγες ημέρες. Παράλληλα, στις 21 φεβρουαρίου είχε χτυπήσει και πάλι κατάστημα στις αχαρνές, συγκεκριμένα το
ψητοπωλείο «εκλεκτόν». Γνώριζε πολύ καλά από ότι φαίνεται πώς να προστατεύεται και από θύτης να γίνεται θύμα.

Μαθαίνουμε ότι οι συνωμότες συνεχίζουν ρίχνουν λάσπη   και να δυσφημούν τον διευθυντή και τους συναδέλφους μας. να ξέρουν όμως ότι έχουμε στοιχεία για το ποιον τους και τα έργα τους και θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσυνη.

Ακόμα περιμένουμε να έρθουν από το εσωτερικών να υπηρετήσουν στο ΑΤ Φυλής.

Με εκτίμηση,



Bloko.gr: Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις συνθήκες σύλληψης του Ρο9μά ΕΔΩ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια