Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πότε είπε ο αρχηγός ότι ξεκινούν οι κρίσεις- Αποτίμηση έργου κι εγκληματικότητας, Όλα θετικά!!!


Η τηλεδιάσκεψη του αρχηγού με τους επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών της χώρας, έβγαλε είδηση και ... λευκό καπνό σε ότι αφορά στην ημέρα και ημερομηνία
έναρξης των κρίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο κ. Ανδρικόπουλος είπε ότι οριστικά και αμετάκλητα οι κρίσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη, στις 19 του μήνα.
Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος των πλάνων έχει καταρτιστεί και πως απομένουν κάποιες ψηφίδες (αν και ποιος αντιστράτηγος αποχωρήσει) για να λανσαριστεί το νέο σχήμα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. αρχηγός εκθείασε με απολογισμό τον χρόνο της θητείας του, κάνοντας ειδικές μνείες στο φαινόμενο της ... μειωμένης εγκληματικότητας σε περιοχές που εφαρμόστηκαν ειδικά σχέδια περιορισμού (Πεδίον του Άρεως, κέντρο Αθήνας, περιοχή Ακρόπολης) άποψη που αν και συμμερίστηκαν (πως αλλιώς) οι συμμετέχοντες στη τηλεδιάσκεψη, μάλλον βρίσκει αντίθετους τη συντριπτική πλειοψηφία κατοίκων κι επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται, ενώ δεν γίνεται λόγος για όλες τις υπόλοιπες που μαστίζονται από το έγκλημα και την ανασφάλεια με καθημερινά κρούσματα που δεν καταγράφονται φυσικά στα δελτία συμβάντων που δημοσιοποιούνται, ενίοτε δε, αλλοιώνεται η φύση του αδικήματος και στις δικογραφίες.

Όλα καλά λοιπόν για την ηγεσία της ΕΛΑΣ.




του Γιώργου Καραϊβάζ



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια