Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Τρόμος για 67χρονη - Αλλοδαποί την λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού


Δραματικές στιγμές πέρασε σήμερ αμια 67χρονη γυναίκα, όταν έπεσε θύμα ληστείας, με τους δύο αλλοδαπούς δράστες να την απειλούν με μαχαίρι και να της αποσπούν κοσμήματα και χρήματα άνω των 2.000 ευρώ. Η άμεση επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 31χρονου και ενός 32χρονου, οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν δύο ακόμα σπίτια.

 

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, σήμερα (1/2) το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ρεθύμνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 32 ετών, για ληστεία.

 

Επιπλέον σχηματίσθηκε σε βάρους τους δικογραφία για απόπειρες διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. Οι δύο συλληφθέντες στην οικία της 67χρονης ημεδαπής και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου απόσπασαν από την 67χρονη χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 2000 ευρώ.

 

Άμεσα αναζητήθηκαν εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη και αποδόθηκαν στην παθούσα. Επιπλέον βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά  εργαλεία. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, προέκυψε ότι ο 31χρονος και 32χρονος σε προγενέστερο χρόνο αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα δυο οικίες.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

Πηγή: ekriti.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια