Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η 6χρονη με καρκίνο που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα: ορκίστηκε αστυνομικός

Μία 6χρονη που είχε όνειρο να γίνει αστυνομικός, κατάφερε να εκπληρώσει την επιθυμία της, όταν ορκίστηκε τιμητικά ως αστυνομικός στο Τέξας. Η Άμπιγκεϊλ πάσχει από καρκίνο στο νεφρό. Ο
επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος που την έκανε αστυνομικό εξήγησε πως το παιδί «είναι στα χέρια του Θεού και προσεύχεται για ένα θαύμα, αφού ούτε η χημειοθεραπεία ούτε η ακτινοβολία, στις οποίες υποβλήθηκε έκαναν κάτι».
«Μας είπαν ουσιαστικά ότι είναι η ώρα να απολαύσει τη ζωή», δήλωσε η μητέρα της, που εξήγησε ότι «η κατάσταση είναι πολύ σκληρή» και πως «έκλαιγαν για μερικές εβδομάδες», αφού έμαθαν τα νέα.
Οι αστυνομικοί είχαν γνωρίσει την 6χρονη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο τμήμα, κι εκείνη τους είχε πει ότι όταν μεγαλώσει θα ήθελε να γίνει αστυνομικός.
6χρονη - αστυνομικός
6χρονη - αστυνομικός
«Το απίστευτο χαμόγελό της και η θέλησή της να πολεμήσει κατά των ‘κακών’, με έκαναν να θελήσω να πραγματοποιήσω το όνειρό της», είπε ο αστυνομικός που εξήγησε ότι «πρέπει να την γνωρίσει κανείς για να καταλάβει πόση έμπνευση μπορεί να σου δώσει αυτή η μικρή κυρία».
Έτσι, το Τμήμα κινητοποιήθηκε και της εξασφάλισαν στολή αστυνομικού, ενώ της χάρισαν τη ζώνη – θήκη για το όπλο της.
6χρονη - αστυνομικός
Η ορκωμοσία της έγινε με παρούσα την οικογένειά της και αρκετούς αστυνομικούς.
6χρονη - αστυνομικός
6χρονη - αστυνομικός
«Είναι θεόσταλτη, χωρίς αμφιβολία», είπε ο αστυνομικός, συμπληρώνοντας πως «η ιστορία της έφερε γαλήνη σε όσους βρέθηκαν στην τελετή», την οποία χαρακτήρισε ως «μαγική στιγμή» για όποιον την έζησε.
6χρονη - αστυνομικός

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια