Ηράκλειο: Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η καταγγελία σε βάρος 56χρονου


Τον δρόμο της Δικαιοσύνης αναμένεται να πάρει σύντομα η υπόθεση με τον 56χρονο Ηρακλειώτη, σε βάρος του οποίου υπήρξαν καταγγελίες από τρεις 16χρονους κι έναν 19χρονο για ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου η προκαταρκτική εξέταση που είχε παραγγελθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου και αφορούσε τη διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία έγινε γνωστή όταν οι τέσσερις νεαροί, οι οποίοι φοιτούσαν μαζί με τον 56χρονο σε εσπερινό σχολείο του Ηρακλείου  προχώρησαν σε καταγγελίες προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης για τη περίεργη συμπεριφορά του ενήλικα συμμαθητή τους.

 

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, ο 56χρονος από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Οκτώβριο πέρυσι, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, αφού προσκάλεσε στο σπίτι του τους δύο 16χρονους, τους οποίους είχε γνωρίσει κατά την κοινή τους φοίτηση, προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις, «προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπεια τους στο πεδίο της γενετήσιας ζωής».
 

Σύμφωνα με την αστυνομία, προέκυψε επίσης ότι το 2016 σε χρονικές περιόδους που δεν προέκυψαν με ακρίβεια, ο 56χρονος φέρεται να προσκάλεσε στο σπίτι του τον τρίτο 16χρονο και τον 19χρονο, οι οποίοι είναι αδέλφια, και είχε γνωρίσει μέσω τρίτων, ενεργώντας όπως και με τους δύο πρώτους 16χρονους.
 

Τέλος, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι  πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ο 56χρονος είχε προσκαλέσει δύο ακόμη ανήλικους στο σπίτι του, χωρίς όμως εκείνοι να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή του.


Του Θάνου Περβολαράκη
_