Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση ΝΑ Αττικής παρουσιάζει το ημερολόγιό της για το 2019

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης ΝΑ Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής αναδεικνύει τον Ελληνικό πολιτισμό και αποδίδει φόρο τιμής στους
Έλληνες ζωγράφους. Τη Δευτέρα 04 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη (Β. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, έναντι Βουλής των Ελλήνων είσοδος από Β. Σοφίας), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ημερολογίου της Ένωσής μας: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2019 «ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ».
Το ημερολόγιο υλοποιήθηκε με την πολύτιμη προσφορά του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ», υπό την αιγίδα του ομίλου UNESCO Νοτίων Προαστίων. Την παρουσίαση του ημερολόγιο θα κάνει, ο καλλιτεχνικός αφηγητής και παρουσιαστής κος Αλέξης Κωστάλας.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία πραγματώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, καθιστώντας την Ένωσή μας «γέφυρα» που συνδέει τον κόσμο των εικαστικών τεχνών με την Ελληνική Αστυνομία, αποδεικνύοντας εμπράκτως τις κοινωνικές και πολιτιστικές ευαισθησίες του Έλληνα αστυνομικού.
Την εκδήλωσή μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης κος Μίμης Πλέσσας και θα «ντύσει» μουσικά η mezzo soprano κα Αλεξάνδρα Γκράβας, συνοδευόμενη από τον πιανίστα της κο Πέτρο Μπούρα. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση στο Καφέ Merlin του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                                        ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια