Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Πεχλιβανάκης: Αν ήταν αύριο στο γήπεδο της Τούμπας κύριε Παπαδάκη εκπρόσωπε της ΠΟΑΣΥ 2000 αστυνομικοί θα κινδυνεύατε να φορέσετε και εσείς στολή...


Δημοσιεύουμε κείμενο του Γιάννη Πεχλιβανάκη, που μας απέστειλε στο bloko.gr, ύστερα από το δημοσίευμα με τίτλο: Παπαδάκης: «Είμαστε έτοιμοι για ένα μικρό πόλεμο τηνΚυριακή». Διαβάστε
την απάντηση τού κυρίου Πεχλιβανάκη:

Κάποιοι κύριοι που κατέχουν ηγετικές θέσεις στην ιεραρχία της ΠΟΑΣΥ βγαίνουν σε Μ.Μ.Ενημέρωσης και δημιουργούν κλίμα πολέμου για το Κυριακάτικο αγώνα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.
Μιλάνε για 2000 αστυνομικούς στην πόλη, που είμαι πεπεισμένος πως θα είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι που λαμβάνουμε μέτρα κάθε φορά σε ανάλογες περιπτώσεις.
Κυριε Παπαδάκη δε θα είμαστε παραπάνω από 600 650 όλοι και όλοι. Μην αναπαράγεται άρθρο που έχει σηκωθεί από την Τρίτη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή έστω αν το κάνετε να το κάνετε σωστά. Εκείνο μιλούσε και για ένα ελικόπτερο της αστυνομίας που μπορεί να είναι το μόνο αληθές στο όλο κείμενο.
Αλλά ειλικρινά σε αυτό τον αγώνα η αίσθηση μεταξύ συναδέλφων που υπηρετούμε κανονικά στις οργανικές μας θέσεις είναι πως θα είναι ένα από τα πιο ήρεμα ντέρμπι, καθώς η ίδια η ΠΑΕ δεν επιθυμεί να δημιουργηθεί το παραμικρό και για αυτό το λόγο μάλιστα ακυρώθηκε και προγραμματισμένο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία από τους οπαδούς. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει ο αριθμός που δώσατε 2000.Δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα, δεν εργάζεστε κανονικά, τουλάχιστον μη δημιουργείται κλίμα εναντίων των συναδέλφων που θα είναι στους φραγμούς και θα ακούν το κάθε τι λογής ασυνάρτητο.
Ειλικρινά επειδή είστε συνδικαλιστής μπορείτε να βγαίνετε και να λέτε πράγματα που δεν ισχύουν; ; Δεν υπάρχει κάποιος στην ομοσπονδία ,να δει αν αυτά που λέτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα; ; Σας προκαλώ λοιπόν αύριο στο προσκλητήριο που γίνεται για τις δυνάμεις στο γήπεδο να έρθετε να δούμε μαζί τους 1998 υπόλοιπους αστυνομικούς.
Οι δύο που υπολοίπονται εγώ και εσύ αν το αντέχεις να βάλεις τη στολή και να έρθεις.
Εγώ εκεί θα είμαι. . .

ΥΓ. Καλύτερα κάποιοι να μασάνε από τσιχλες, χάπια, μέχρι σοκολάτα lacta παρά να βγαίνουν να μιλάνε για την αστυνομία την οποία θυμούνται κάθε 27 του μήνα.. 600-650 θα είμαστε λοιπόν στο γήπεδο όλοι όλοι κύριε Παπαδάκη. Αξιοπιστία Αξιοπρέπεια Αλήθεια υπάρχουν στο λεξιλόγιο κάποιων; ;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσσαλονίκης
Μέλος ΑΣΠΑ



υποσημείωση: Ο κ. Παπαδάκης ουδέποτε αναφέρθηκε σε αριθμό αστυνομικής δύναμης που θα διατεθεί για τον αγώνα. Οι πληροφορίες των συντακτών ανέφεραν τα εξής: "Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr η Τούμπα θα είναι πραγματικό φρούριο με 2.000 αστυνομικούς, 300 σεκιούριτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ θα υπάρξουν και επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθεί δίχτυ στις θύρες 1-2-3, όπου βρίσκεται ο πάγκος των φιλοξενούμενων και υπάρχουν σκέψεις να συμβεί το ίδιο και στις θύρες 5-6 παρότι τεχνικά είναι δύσκολο. Δίχτυ υπάρχει ήδη στις θύρες 4-7-8."

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια