Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπόθεση Τζήλου: Η σχέση των 2 αστυνομικών με τον «Γορίλα»


Eίναι κάποιες φορές φίλοι μου που μια απλή παρεξήγηση μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Ειδικά κάτι τέτοιες περίεργες εποχές που οι εξυγιαντές καραδοκούν για να εκμεταλλευτούν και την παραμικρή
ευκαιρία, για να κάνουν το άσπρο μαύρο. Κλασική περίπτωση βλάβης, ο τρόπος με τον οποίον παρουσίασαν 4 φιλήσυχους εκδρομείς που έτυχε να περνάνε από τη Λάρισα τη μέρα του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου. Ειδικά ο ένας απ’ τους 4 (ο πιο «ψυχούλας») εμφανίστηκε από τα γνωστά κέντρα της διαπλοκής ως κράμα Κινγκ Κονγκ με Optimus Prime, ενώ στην πραγματικότητα είναι πιο τρυφερός και απ’ τον Λάκη τον Φουρτουνάκη:    


«Νέες πληροφορίες για τους δράστες του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου έρχονται διαρκώς στην δημοσιότητα και η τελευταία σχετίζεται με έναν εξ αυτών ο οποίος έχει το προσωνύμιο “Γορίλας”». Δεν είναι αυτό που νομίζετε. Το παιδί είναι πρότυπο φουσκωτού. Τέσσερα χρόνια με υποτροφία στις καλόγριες έχει φοιτήσει. Με γαλλικά και πιάνο μεγάλωσε. Πριν κοιμηθεί το βράδυ αφήνει στο κομοδίνο μια τζούρα αιματάκι για τα κουνούπια γιατί αν τον τσιμπήσουν απότομα, απ’ την αλογοντόπα που παίρνει θα γίνουν υδροπλάνα. Για τέτοια ευγενική ψυχή μιλάμε. 

Απλώς επειδή έτυχε να είναι γκρούπι του «Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ» και μικρός άκουγε όλη μέρα το «Έλα γοριλάκι, πήδα το μαντράκι, πιάσε με απ' το χέρι, πάρε μ' αγκαλιά», του έμεινε το παρατσούκλι «Γορίλας». Δεν δαγκώνει, να παίξει θέλει. Κάπως έτσι έμπλεξαν και οι άλλοι ανθοί της κοινωνίας στην υπόθεση: 

«Οι αρχές έχουν γνωστοποιήσει ότι η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Μεταξύ των όσων έχουν αποκαλυφθεί, η παρουσία δύο εν ενεργεία αστυνομικών στην επίθεση, αλλά και ενός ποδοσφαιριστή ομάδας του Πειραιά». Αισχρή προπαγάνδα. Η αλήθεια είναι άλλη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Το πρώτο σενάριο θέλει τους αστυνομικούς να είναι μυστικοί πράκτορες σαν τον «Θου-Βου», οι οποίοι παρίσταναν τους μπράβους για να διεισδύσουν στον κόσμο της νύχτας και να έχουν πληροφόρηση εκ των έσω.

Καμιά πενηνταριά θύματα είχαν να ξυλοφορτώσουν ακόμα για να πείσουν τους Νονούς ότι ήταν όντως μπράβοι και μετά θα τους συλλάμβαναν. Υπάρχει βέβαια και ένα δεύτερο πιο ρεαλιστικό σενάριο.  

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Blog που επιβεβαιώνουν ο Μπάμπης ο κοντόκανος και ο Βρασίδας ο χασαπομάχαιρος οι δυο αστυνομικοί έτυχε να περνούν από τη Λάρισα γιατί ήθελαν να βεβαιωθούν ότι της Λαρίσης το ποτάμι το λένε όντως Πηνειό. Εκεί λοιπόν που αγνάντευαν τη φυσική ομορφιά και τα χέλια του, ξαφνικά μαθαίνουν ότι ένας ληστής τραπεζών βρίσκεται στην περιοχή. 

Δίχως να το πολυσκεφτούν μπαίνουν στο άσπρο Polo, το σανιδώνουν και με μπαντιλίκια που θα ζήλευε και ο Στρατηγός Λι των Ντιούκς βρίσκουν τον ληστή και τον βάζουν μέσα. Με το που πάνε να φύγουν για να τον μεταφέρουν στην Αθήνα να τον μπουζουριάσουν όμως, ακούνε στον Love Radio ότι αναζητείται ποδοσφαιριστής ομάδας του Πειραιά για τρομοκρατική επίθεση (πήγε την μπάλα στο τμήμα επειδή την πέρασε για βόμβα). 

Σε κλάσματα δευτερολέπτου τον βρίσκουν και αυτόν και τον βάζουν μέσα στο Polo. Και ενώ είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν σε αποτελεσματικότητα και τους αστυνομικούς του L.A.P.D. (Lekanopedio Attikis Police Department) ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν χειροπέδες να τους φορέσουν. Τι να κάνουν, τι να κάνουν, αποφασίζουν να επιστρατεύσουν τα μεγάλα μέσα. 

Κάνουν στάση σε ένα sex shop, μπαίνουν και αγοράζουν 2 ζευγάρια χειροπέδες, 3 μαστίγια, 2 μάσκες και μια φουσκωτή κούκλα (για να ‘χει κάτι να απασχολείται ο «Γορίλας» στη διαδρομή) και αφού τις βάζουν στον ληστή και τον ποδοσφαιριστή μπαίνουν στο άσπρο Polo και ετοιμάζονται για το ταξίδι της επιστροφής. 

Στο δρόμο περνάνε απ’ τα διόδια, τους ρωτάει η υπάλληλος «Τι κάνουν σε ένα άσπρο Polo δυο εν ενεργεία αστυνομικοί, ένας ποδοσφαιριστής και ένας ληστής τραπεζών;» - «Δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο» απαντούν αυτοί και εκεί συνέβη η παρεξήγηση. Η υπάλληλος αντί για ζήλο άκουσε «Τζήλο» και τους κάρφωσε στην άμεσο δράση. Ενώ τα παιδιά με τον Τζήλο έχουν την ίδια σχέση που έχει ο Αβραάμ με το over. Καμία δηλαδή. 

Και όσα γράφονται και λέγονται από τους κύκλους των εξυγιαντών είναι εκ του πονηρού: «Τελευταίο στοιχείο που ήρθε στο φως, το προσωνύμιο ενός εκ των δραστών. Όπως επισημάνθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ANT1 ένας από τους κατηγορούμενους έχει και στο παρελθόν απασχολήσει μιας και το ποινικό μητρώο του είναι βεβαρημένο. Ο περίφημος “Γορίλας” έχει συλληφθεί και το 2005 για ληστείες τραπεζών». Να, κάτι τέτοιες δημοσιογραφικές υπερβολές είναι που χαλάνε το επάγγελμα.

Μη δείτε έναν άνθρωπο να κάνει πρόβα πώς θα πάρει τα λεφτά του από την τράπεζα αν έρθει κάνας Βαρουφάκης και τις κλείσει (για να μην περιμένει στην ουρά των ATM) αμέσως να τον πείτε ληστή. Και αν αμφιβάλλετε για την ακεραιότητα του θα σας πείσει η μαρτυρία των γειτόνων: «Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν είχε δώσει δικαιώματα. Ήταν επιστήμονας».  

Γιάννης Αυλακιώτης
πηγή: sdna.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια