Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον άτυχο πιλότο που έπεσε στην θάλασσα, ανοικτά του Μεσολογγίου

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκινούν και πάλι οι έρευνες, καθώς κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά, του μονοκινητήριου αεροπλάνου που κατέπεσε χθες νωρίς το

μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μεσολόγγι ανάμεσα στο Κρυονέρι και στις εκβολές του Εύηνου Ποταμού, στην θέση Καβουρότρυπα.

Την πτώση του αεροπλάνου είδαν κάτοικοι της περιοχής και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

 Με τον πρώτο συναγερμό κινητοποιήθηκε άμεσα η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) και μετέβη στο σημείο, προκειμένου να παράσχει υπηρεσίες και στη συνέχεια οι εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένες έρευνες στο σημείο για τη συλλογή πειστηρίων και τον εντοπισμό του ατόμου.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Μεσολογγίου Βασίλης Πρεβεζάνος μιλώντας στο newsit.gr είπε: «Το αεροσκάφος είναι μονοκινητήριο, “υπερελαφρό” είναι ο τύπος του. Από τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής και από μαρτυρίες ατόμων που τον είδαν να φεύγει, υπήρχε ένας επιβαίνων.

Έφυγε από την Αερολέσχη Μεσολογγίου με προορισμό την Πάτρα και θα επέστρεφε. Το αεροπλάνο του δεν ανήκε στην Αερολέσχη Μεσολογγίου, είναι ιδιωτικό και το φιλοξενούσαμε εδώ.

Ο πιλότος είναι πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, μηχανικός, πρόσφατα συνταξιούχος και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, έχει τουλάχιστον ένα μικρό παιδί, κατοικεί στην Πάτρα». Πολίτης ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου και είπε ότι είδε αεροπλανάκι να πέφτει στη θάλασσα.

πηγή: tempo24news.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια