Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάλυμνος: Ανάμεσα στις βεντάλιες με τα ευρώ τα πειστήρια της ενοχής του

Συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς, δυο 48χρονοι Έλληνες, που κατηγορούνται κατά περίπτωση για κατοχή, αποθήκευση, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και
παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάθεσης ναρκωτικών σε τοξικομανείς, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος σε άτομο που έβγαινε από την κατοικία 48χρονου, ο οποίος έχει επανειλημμένα απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του δυο «φιξάκια» ηρωίνης, που μόλις είχε προμηθευτεί και κατασχέθηκαν, μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 48χρονου εμπόρου-διακινητή, όπου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 128 ανισοβαρείς μικροσυσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 68 γραμμαρίων, 42 ναρκωτικά δισκία, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης «tazer», το χρηματικό ποσό των 8.526 ευρώ και 4-κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον βρέθηκαν σημειώσεις με στοιχεία που αναφέρονται σε συναλλαγές ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι σε βάρος του 48χρονου κατηγορούμενου για διακίνηση ισχύουν περιοριστικοί όροι για παρόμοιες υποθέσεις.

newsit.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια