Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΛΑΣ ανακαλύπτει έννοιες όπως αστυνόμευση, προληπτικές προσαγωγές... Παγκόσμιες πρωτοτυπίες και μετάλλια

Σίγουρα η ελληνική αστυνομία διεκδικεί, ελέω επικαιρότητας, Όσκαρ εφευρετικότητας και εφαρμογής καινοτόμων, ριζοσπαστικών και
αβαγκαρντιστικών εννοιών.


Ας ξεκινήσουμε το εδώ και λίγους μήνες σχέδιο ΠΕΡΣΕΑΣ που ξεδιπλώνεται ως επίτομη στρατηγική διαχείριση των εγγενών προβλημάτων της εγκληματικότητας. Ειρήσθω εν παρόδω, ουδέποτε μάθαμε ή ενημερωθήκαμε για τα συγκλονιστικά επιτεύγματα της ... καινοτόμου εκστρατευτικής υπερπαραγωγής, που εκτυλίσσεται ως υπερθέαμα φενάκης, στα ασκαρδαμυκτί όμματα των συντελεστών της ηγεσίας.

Θα σταθούμε όμως στην παγκόσμια πρωτοτυπία. Η ελληνική αστυνομία, ανακάλυψε ότι μέσα στα καθήκοντα των ανά τον κόσμο αστυνομιών, είναι και η ... αστυνόμευση!!! Τους αξίζουν συγχαρητήρια και αδιαμφισβήτητα ένα ακόμη μετάλλιο δίπλα σε όλα όσα αποκτήθηκαν στη διάρκεια της περιπετειώδους θητείας τους.

Πολύ πρόσφατα ως bloko.gr αναρωτηθήκαμε και σχολιάσαμε το ρόλο της αστυνομίας ως αζάν προβοκατέρ στο τελευταίο συλλαλητήριο. Γράφαμε συγκεκριμένα με αφορμή την απολογητική ανακοίνωση γι αυτό καθεαυτό το γεγονός:

"Πάμε όμως στην ουσία της μνημειώδους αβελτηρίας. Μας λέει το αρχηγείο ότι υπήρχε σχέδιο και προσχέδια εισβολής και κατάληψης της Βουλής, από συγκεκριμένες ενότητες- φατρίες του νεοναζιστικού συρφετού, τα οποία γνώριζαν σχεδόν στην ολότητα τους από πριν. Και ποιό λοιπόν ήταν το δικό τους ολιστικό σχέδιο παρεμπόδισης και αποτροπής.

1. Έκαναν προληπτικές προσαγωγές με δεδομένο ότι γνώριζαν ποιοι θα επιχειρούσαν να υλοποιήσουν τα σχέδια και με ποιο ακριβώς οπλισμό;

2. Γιατί δεν τους απομόνωσαν πριν από την παρείσφρηση τους στο σώμα των ειρηνικών διαδηλωτών; ..."

Διαβάζουμε τώρα από την ενημέρωση για τις χθεσινές προσαγωγές, ότι οι περίπου 80 και βάλε, ήταν στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων. Δύο λοιπόν τινά μπορεί να ισχύουν.

Ή η ΕΛΑΣ και αγχινούστατοι- περινούστατοι επιτελείς ανακάλυψαν τώρα την έννοια των προληπτικών προσαγωγών, ή αποτελεί την καλύτερη και αδιάψευστη πλέον ομολογία τους πως έδρασαν απόλυτα συνειδητά στο συλλαλητήριο, λειτουργώντας ως κοινοί παρακρατικοί προβοκάτορες, υποδαυλίζοντας κι ενθαρρύνοντας το νεοναζιστικό εσμό να εφορμήσει ανεμπόδιστο στα σκαλάκια του Μνημείου. Τότε δεν έκαναν ότι με ευκολία έπραξαν χθες. Και ο νοών νοείτο...

Ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί ως δεκανίκι τους νεοναζί, έχοντας ως παρακρατική μαριονέτα του την αστυνομία και ανταποδίδει τη βοήθεια από τους χρήσιμους ηλίθιους, πριμοδοτώντας την εκλογική τους πελατεία.

Κι αυτός καλά κάνει, καθώς είναι εκλεγμένος. Η αστυνομία όμως;
   


του Γιώργου Καραϊβάζ


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια