Ο ΕΟΦ συνιστά την προσοχή όλων για προϊόν αντιμετώπισης προβλημάτων ακοής που πωλείται διαδικτυακάΟ Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για προϊόν που διακινείται διαδικτυακά για την αντιμετώπιση προβλημάτων ακοής.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν «SENSI & SENCURE NATURAL CARE EAR OIL», φιαλίδιο χρώματος καφέ σκούρου, χωρητικότητας 30 mL. Το προϊόν αυτό, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, δεν έχει αξιολογηθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά του από τον Οργανισμό.

Επιπλέον, μας ενημερώνει ο ΕΟΦ ότι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας παρασκευαστή ή και διανομέα του προϊόντος.

Για το λόγο αυτό, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Τέλος, ο ΕΟΦ επισημαίνει ότι η αγορά και χρήση προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.
_