Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Αττικής: Βάρβαρες επιθέσεις εναντίον αστυνομικών της ΥΜΕΤ και της ΥΑΤ

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Δυστυχώς στο χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, γίναμε μάρτυρες βίαιων επιθέσεων από ροπαλοφόρα
ακροδεξιά  τάγματα εφόδου, εναντίον των ανδρών της Υ.Α.Τ. και της Υ.ΜΕ.Τ., μπροστά μάλιστα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, επιχειρώντας να εισβάλουν στο κτίριο του κοινοβουλίου.
Η σφοδρότητα της επίθεσης ήταν τόσο άγρια και οργανωμένη που δεκάδες συνάδελφοι τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν  στο 401 Στρατιωτικό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών. Προφανώς αυτοί που μας αποκάλεσαν «κρατικά σκουλήκια» στην πόλη του Άργους, αποφάσισαν να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις, με τις οργανωμένες δολοφονικές ενέργειές τους εναντίον των συναδέλφων αστυνομικών.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους νεαρούς συναδέλφους (ως γνωστόν οι άνδρες που στελεχώνουν τις υπηρεσίες αυτές στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πολύ νέοι στην ηλικία) για τον επαγγελματισμό τους, την ψυχραιμία τους και την εμπέδωση της τάξης απέναντι σε τόσο βάρβαρες επιθέσεις.
Δυστυχώς τα παιδιά αυτών των υπηρεσιών έχουν βρεθεί αρκετές φόρες στο «μάτι του κυκλώνα» και πολλές φορές άδικα, όλα αυτά τα πολύ δύσκολα μνημονιακά χρόνια της τελευταίας εννιαετίας. Είναι αυτοί όμως, που εργαζόμενοι κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και πέραν των ωραρίων τους, κατάφεραν και εμπέδωσαν την τάξη σε πάρα πολλές δύσκολες καταστάσεις, έχοντας απέναντί τους μπαχαλάκηδες κουκουλοφόρους (σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο) και κάθε είδους ακραία στοιχεία που επιχειρούν δια της βίας να επιβάλλουν τις απόψεις τους.
Αν μη τι άλλο, αξίζουν τον σεβασμό όλων μας και όχι «πετροβολήματος».



ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.


Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ


Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια