Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φόνος στου Φιλοπάππου: Αμετανόητος ο ανήλικος δράστης - «Έφαγε» δέκα χρόνια φυλακή

Σε ποινή κάθειρξης 10 ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων ο 17χρονος ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία μετά φόνου του Νικόλα Μουστάκα στο λόφο του
Φιλοπάππου.
Οι δικαστές επέβαλαν την ανώτατη ποινή που προβλέπεται για ανήλικο, δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και δεν έδωσαν αναστολή στην έφεση. Μάλιστα η σκληρή στάση του 17χρονου προκάλεσε την οργή των γονιών του άτυχου Νικόλα καθώς ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη, ακόμα και μετά από τις υποδείξεις της προέδρου του δικαστηρίου.
Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι σκοπός τους ήταν να κλέψουν και όχι να σκοτώσουν. Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος, τη στιγμή του φονικού, έψαχνε την τσάντα της κοπέλας του Νικόλα.
Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν και δυο Γερμανίδες οι οποίες ταξίδεψαν από την πατρίδα τους στην Ελλάδα μόνο γι’ αυτό το σκοπό. Οι ίδιες είχαν πέσει θύματα ληστείας από την ίδια ομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περιέγραψαν στο δικαστήριο τη σκληρότητα των κακοποιών.
Η μια από τος κοπέλες είχε φωτογραφίσει τους δράστες και αυτή η φωτογραφία βοήθησε την κοπέλα του Νικόλα να τους αναγνωρίσει.

cnn.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια