Κρήτη: Είχαν ένα χρηματοκιβώτιο γεμάτο…. κοκαΐνη


Στο χρηματοκιβώτιο έκρυβαν την κοκαΐνη μέχρι να την σπρώξουν στις πιάτσες του θανάτου, τα μέλη κυκλώματος εμπορίου ναρκωτικών, που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Συνολικα, τα τέσσερα άτομα είχαν στην κατοχή τους 1, 254 κιλά κοκκαϊνης. Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνελήφθησαν 2 άνδρες ηλικίας 43 και 38 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 45 και 60 ετών. Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 43χρονος να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του και αφού ακινητοποιήθηκε με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ίδιο και στην δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

χρηματοκιβώτιο - κοκαϊνη - Κρήτη

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.060 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια, αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών προσεγγίζοντας τις οικίες που διαμένουν από κοινού οι συλληφθέντες, εντόπισαν την 45χρονη και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 338 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

χρηματοκιβώτιο - κοκαϊνη - Κρήτη

Ακολούθησαν έρευνες στις εν λόγω οικίες των δραστών, όπου ακόμη και μέσα σε χρηματοκιβώτιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • 867 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
  • σιδερογροθιά
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • 4 κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

χρηματοκιβώτιο - κοκαϊνη - Κρήτη

πηγή: ant1news.gr
_