Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα κρατικά σκουλίκια του Μιχαλολιάκου, η πέμπτη φάλαγγα των νεοναζί για τη διάλυση του συλλαλητηρίου και τα αμείλικτα ερωτήματα για την ΕΛΑΣ

Ήταν 14 Ιανουαρίου. Μία εβδομάδα ακριβώς πίσω όταν από βήματος μισαλλοδοξίας ο φυρερίσκος των νεοναζί αποκαλούσε τους αστυνομικούς κρατικά σκουλήκια.

Το
μήνυμα, ή μάλλον η εντολή είχε δοθεί για τον παρακρατικό συρφετό, που για μία ακόμη φορά στο όνομα της Μακεδονίας, διέλυσαν, ασέλγησαν και στο τέλος διέλυσαν μια ειρηνική συγκέντρωση, εξυπηρετώντας πρώτα και κύρια την ... "αντεθνική" κατά τη ρητορική τους κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την ηγεσία των κρατικών σκουλικιών.

Αυτός άλλωστε είναι ο νεοναζιστικός στόχος. Διχασμός, προκειμένου η διχαλωτή γλώσσα να μολύνει με το φαρμάκι της μισαλλοδοξίας ευήκοα ώτα αγανακτισμένων και συναισθηματικά προδομένων αυθεντικών πατριωτών και όχι μιακιαβελικών ερζάτς.

Αυτή ήταν μία όψη που φαλκίδευσε το πνεύμα του συλλαλητηρίου. Γιατί η κόψη ήταν άλλη. Η ίδια η αστυνομία ως εργαλείο χρήσης στα εκφυλιστικά σχέδια της κυβερνητικής προπαγάνδας. Και ως τέτοια καλείτε να δώσει απαντήσεις στα εξής:

- Υπήρχε εισαγγελική εντολή για την χρήση τέτοιου όγκου και μεγέθους χημικών;

- Γιατί ενώ από τα μεγάφωνα των διοργανωτών ακουγόταν η παρότρυνση προς τους επικεφαλής των δυνάμεων, απομονώστε και συλλάβετε τους βάνδαλους, δεν το έκαναν, παρά μόνο αγνόησαν επί της ουσίας τους βασιβουζούκους και έπεσαν πάνω στον όγκο της κύριας διαδήλωσης. Οι ... συλλήψεις και προσαγωγές από ποιο σώμα του συλλαλητηρίου έγιναν και για ποιο λόγο; Όχι πάντως από τους κουκουλοφόρους.

- Γιατί δεν απαγόρευσαν την  αντισυγκέντρωση, που είχε αμιγώς προβοκατόρικο χαρακτήρα και χρησιμοποιήθηκε ως ορμητήριο για διάπραξη ποινικών κακουργημάτων; Βλέπε μαχαίρωμα μοτοσικλετιστή στη Σόλωνος και σωρεία επιθέσεων κατά διαδηλωτών σε όλο το κέντρο της Αθήνας.

- Η κρατική ασφάλεια τί προπαρασκευή έκανε και ποιες πληροφορίες μετάδωσε ώστε να υπάρξει συγκεντρωτικός σχεδιασμός για την ασφάλεια όλων ανεξαιρέτως των πολιτών; Γιατί οι μόνοι που έμειναν απροστάτευτοι κι αφύλακτοι για αστυνομικούς και αναρχικούς ήταν εκ του αποτελέσματος οι διαδηλωτές.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ οφείλει ως αδήριτη υποχρέωση της στην εθνική συνοχή και στο όνομα της Δημοκρατίας, να δώσει στη δημοσιότητα τα πλάνα της από τα κέντρα επιχειρήσεων, αεχηγείου και ΓΑΔΑ και να αιτιολογήσει μία προς μία τις αποφάσεις της.

Αλλιώς, θα είναι έκθετη και υπόλογη στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ως μέρος και μαριονέτα ενός παρακρατικού μηχανισμού.



του Γιώργου Καραϊβάζ




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια