Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η στιγμή που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούν τον Νίκο Δένδια της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας. Κατά την επίθεσή του μάλιστα στη Χρυσή
Αυγή του Νίκου Μιχαλολιάκου ο κ. Δένδιας καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι βρίσκονταν στο κοινοβούλιο και παρακολουθούσαν την ομιλία του. 
Ο κ. Δένδιας ανέφερε συγκεκριμένα πως αρνείται να τοποθετηθεί επί της προτάσεως αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής, «ενός κόμματος», όπως ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ «που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους» και πρόσθεσε ότι αρνείται να αποδεχτεί ένα κόμμα που έχει ως σύμβολό του τον αγκυλωτό σταυρό «τους εθνοκάπηλους που στο παρελθόν πρόδωσαν τον ελληνικό λαό» και ένα κόμμα που αντιποιεί το εθνικό σύμβολο (σ.σ. τον σταυρό). 
Αμέσως μετά τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ο Σταύρος Κοντονής επεσήμανε πως ταυτίζεται πλήρως με τα λεγόμενα του εκπροσώπου της ΝΔ. Ακόμη υπογράμμιζε πως αυτό είναι ένα μήνυμα ενότητας απέναντι στους νεοναζί και τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα. «Δεν επιτρέπουμε να υπερασπίζονται αυτοί το Σύνταγμα, αυτό το υπερασπίζονται οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου» τόνισε χαρακτηριστικά.

ethnos.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια