Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έστειλαν τους αστυνομικούς στο στόμα του λύκου- Γνώριζαν ότι τους περίμεναν- Ο οδηγός πυροβόλησε για να γλιτώσει - Δεν επέτρεψαν και πάλι τις συλλήψεις


Αδιανόητες εξελίξεις και παρασκήνιο κρύβει η τελευταία επίθεση κατά αστυνομικών στην ΑΣΟΕΕ. Αποστολή τους ήταν να "μαζέψουν" έξω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα τοξικομανείς, κάτι
που επαναλαμβάνεται δύο φορές την  ημέρα, όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές του bloko.gr, στο πλαίσιο του σχεδίου ... ΠΕΡΣΕΑΣ.

Μάλιστα, καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι πριν από τη μετάβαση της αστυνομικής δύναμης, ο επικεφαλής είχε ενημερωθεί ότι στην ΑΣΟΕΕ υπήρχαν πάνω από 40 άτομα, στο πλαίσιο συγκέντρωσης αλληλεγγύης για τις πρόσφατες μαζικές συλλήψεις μικροπωλητών, ενώ παράλληλα δηλώθηκε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα!!! Το πώς και το γιατί προφανώς μόνο οι ιθύνοες νόες των εντολέων γνωρίζουν.

Το αξιοπρόσεκτο είναι στο πλαίσιο του περιβόητου σχεδίου, το οποίο θα μπορούσε να έχει την κωδική ονομασία "Στρουθοκάμηλος" και η ευφυής σύλληψη του αποτελεί απότοκο αποτέλεσμα του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, η στόχευση είναι ν' απομακρύνονται από την Πατησίων οι τοξικομανείς, να μεταφέρονται σε άλλα τμήματα της Αθήνας, με την ελπίδα και την προσδοκία να ... κουραστούν ώστε να μην επανέλθουν. Τέτοια διορατικότητα.

Οι αστυνομικοί μόλις επιβίβασαν τους υπό προσαγωγή τοξικομανείς στην κλούβα, δέχτηκαν την επίθεση σχεδόν του συνόλου των συγκεντρωμένων στο πανεπιστήμιο και έβαλαν στο στόχαστρο τον οδηγό της κλούβας, σπάζοντας παρ μπριζ και τζάμι με σφυριά και χτυπώντας τον ίδιοι στο χέρι. Όπως υποστηρίζεται, ο οδηγός για να γλιτώσει και με δεδομένο ότι δεν ήταν εύκολος ο ελιγμός αποφυγής στο στενό δρομάκι που είχε οδηγηθεί, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, καθώς επιπρόσθετα από τα χτυπήματα εγκυμονούσε όπως εκτίμησε σοβαρός κίνδυνος για την ακεραιότητα του ή και για τη ζωή του.

Μόλις απεγκλωβίστηκε, οι συνάδελφοι του υπό την υποστήριξη αστυνομικών ομάδας της ΟΠΚΕ και τις ενισχύσεις από ΔΙΑΣ και Άμεσης Δράση, ζήτησαν να κάνουν συλλήψεις ατόμων που είχαν περάσει πίσω από τα κάγκελα και φέρονται ότι απηύθυναν στους αστυνομικούς προκλητικές ύβρεις, πλην όμως για μία ακόμη φορά δεν τους επιτράπηκε. Προφανώς, κατά την αντίληψη του αρχηγείου, δεν είχε συντελεστεί κάποιο αδίκημα για να υπάρξει παρέμβαση. Ίσως εάν ήταν νεκρός ο αστυνομικός οδηγός κάτι θα είχε συμβεί.



του Γιώργου Καραϊβάζ


Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει το bloko.gr είναι ενδεικτικές για τη βιαότητα της επίθεσης.









_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια