Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη ο Αλβανός με τα «χίλια πρόσωπα»: Από το εμπόριο χασίς στην Ελλάδα, στην εκμετάλλευση γυναικών στην Ευρώπη

Ζούσε στην χώρα μας σαν ένας νομοταγής πολίτης. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης αλλοδαπών του πέρασαν χειροπέδες διαπίστωσαν ότι είχε πληρώσει μέχρι και τα… τέλη
κυκλοφορίας μιαςπολυτελούς Μερσεντές 360. Ο 36χρονος όμως Αλβανός ήταν ο «άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα» καθώς είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και στην χώρα μας αλλά και στο Βέλγιο…

Η ιστορία του ξεκινά το 2010 όταν συνελήφθη στη χώρα μας για την εισαγωγή 150 κιλών χασίς και προφυλακίστηκε. «Μετά από περίπου ένα χρόνο αποφυλακίστηκε και πήγε στην Αλβανία. Εκεί κατάφερε να αλλάξει τα στοιχεία του και να πάει στο Βέλγιο» λέει αξιωματικός που ασχολήθηκε με τον 36χρονο. Στο Βέλγιο, όπως αναφέρει και το σχετικό ένταλμα που υπήρχε σε βάρος του, άφησε την ενασχόληση του με το εμπόριο ναρκωτικών και ξεκίνησε την εκμετάλλευση γυναικών.



Κάποια στιγμή, μπήκε στο στόχαστρο των Βελγικών αρχών για την δράση του και οι διωκτικές αρχές άρχισαν να τον αναζητούν. Άγνωστο πως, ο 36χρονος κατάλαβε ότι είχε αρχίσει να σφίγγει ο κλοιός γύρω του και, μέσω Μονάχου, ήρθε στην χώρα μας με βελγικό διαβατήριο.

Στο μεταξύ όμως είχε καταδικαστεί για την εισαγωγή των ναρκωτικών στη χώρα μας και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Τελικά, την Πέμπτη το βράδυ ο 36χρονος, που δεν έχει διαπιστωθεί αν είχε αναπτύξει κάποια νέα παράνομη δραστηριότητα στη χώρα μας, συνελήφθη στο Ίλιον την στιγμή που βγήκε από σπίτι όπου φαίνεται ότι είχε βρει «καταφύγιο». Οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και στην συνέχεια στις φυλακές Κορυδαλλού.

zougla.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια