Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα συγκινητική πρωτοβουλία από τον Μιχάλη Λεμπιδάκη - Ενισχύει οικονομικά τα ορφανά παιδιά αστυνομικού

Μία ακόμα κίνηση ανθρωπιάς από τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. 
Μετά την μεγάλη του δωρεά στην τοπική ΕΛ.ΑΣ ως ένα δικό του "ευχαριστώ" για την
απελευθέρωσή του, ο κ. Λεμπιδάκης αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τα δύο παιδιά του αστυνομικού Νίκου Σκαλιδάκη, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λεμπιδάκης, ο οποίος, μαζί με την οικογένειά του, ήταν εκ των τιμώμενων προσώπων στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, πληροφορήθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, ότι τα μισά από τα έσοδα θα δοθούν ως οικονομική βοήθεια στην ανήλικη κόρη του αστυνομικού.
Στο άκουσμα λοιπόν των αναγκών που έχουν τα δύο παιδιά -και ειδικά η ανήλικη κόρη- που ζούνε με τον θείο τους, και σε συνεννόηση με τον κ. Λαγουδάκη, ο Κρητικός επιχειρηματίας ανοίγει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, έναν για την ανήλικη κόρη και έναν για τον 23χρονο γιο του Νίκου Σκαλιδάκη, αποδεικνύωντας -για μία ακόμη φορά- την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του.
Μάλιστα, ο κ. Λαγουδάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, Νίκο Ξανθουδάκη, να του δώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία των παιδιών, προκειμένου να ανοιχτούν το ταχύτερο δυνατό οι λογαριασμοί.
Πηγή
parakritika.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια