Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επηρεάζει η πολιτική μας τοποθέτηση τις επιδόσεις μας στο κρεβάτι;



Πτώση των οργασμών παρατηρήθηκε στους … δεξιούς, ενώ αντίθετα παρατηρήθηκε αύξη αυτών στους … αριστερούς!

Αυτό έδειξε ο συνδυασμός έρευνας πεδίου και τηλεφωνικών συνεντεύξεων, στο διάστημα 20 Αυγούστου – 20 Δεκεμβρίου 2018, σε στρωματοποιημένο δείγμα 1000 ατόμων από ολόκληρη την Ελλάδα, ηλικίας 18 έως 55 ετών.

Από την τελευταία έρευνα για τους οργασμούς την εποχή των μνημονίων (Απρίλιος 2018) πέρασε ένας χρόνος σχεδόν αβεβαιότητας για την έξοδο ή όχι από τα μνημόνια.

Η νέα έρευνα προσπαθεί να δει την αλήθεια του σώματος και όχι του πνεύματος, γιατί άλλες οι βουλές του Αλλάχ και άλλες των θνητών, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Την περίοδο, λοιπόν, της αμφίθυμης σκέψης των Ελλήνων για το μέσα – έξω από το μνημόνιο, οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν σε δυο απλές ερωτήσεις: πόσο συχνά το έκαναν οι Έλληνες και πόσο «αριστεροδεξιοί» δήλωναν.

Από τα στοιχεία φαίνεται, όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, πως οι αριστερόστροφοι ήταν πιο συχνοί εραστές από τους δεξιούς κεντρώους.

Η ερμηνεία; Οι αριστεροί ήταν πιο αισιόδοξοι, αφού είτε για πραγματικούς λόγους, είτε για ιδεολογικούς, έβλεπαν τη ζωή πιο αισιόδοξα, άρα και τη λίμπιντό τους πιο ανεβασμένη.

Οι δεξιοί, είτε γιατί όντως πιστεύουν πως τα πράγματα είναι χειρότερα στην οικονομία, είτε γιατί η ιδεολογία τους τα περιγράφει μαύρα (ο έρως είναι πάθος πρωτίστως, αλλά και ιδέα παραμορφωτική του εαυτού μας) είχαν και απαισιόδοξη σκέψη, αλλά και λιγότερες επαφές.

Οι δεξιοκεντρώοι, επίσης, έχουν ένα πρόβλημα που στην
επιστήμη λέγεται άγχος επιτυχίας (performance anxiety) γιατί πιστεύουν πως θα πάρουν σύντομα ξανά την εξουσία και ως γνωστόν, αυτός που θέλει κάτι πολύ, συνήθως κάνει και λάθη (η αγωνία του γκολκίπερ πριν από το πέναλτι).

Οι αριστεροί πρώτη φορά στην εξουσία είδαν πως δεν είναι πια και τόσο δύσκολο να κυβερνάς (σιγά τα ωά), αλλά και δεν αγχώνονται επίσης που θα χάσουν κάτι που ποτέ δεν ήθελαν (η αριστερά έχει ένα μίσος για τις εξουσίες, ακόμα και όταν της ανήκουν). Είναι ο πυρήνας της ιδεολογικής τους στρατηγικής (το χρήμα και η εξουσία αλλοτριώνουν, ενώ η απουσία της χειραφετεί κλπ).

Άρα οι αριστεροί θα είχαν δύο λόγους να είναι καλύτερα ψυχικά και σεξουαλικά. Πρώτον, γιατί το γκουβέρνο το έχουν έτσι κι αλλιώς, αλλά και να το χάσουν κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ζουν λοιπόν ζωή χαρισάμενη, άρα και σεξουαλικά ανεβασμένη…


Πηγή: healthreport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια