Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η απάντηση μας σε διοικητή τμήματος μετά από καταγγελία πολίτη


Λάβαμε στο email του bloko.gr το άκρως επιθετικό και ον ολίγοις απειλητικό κείμενο αξιωματικού της αστυνομίας, σχετικά με επιστολή αναγνώστη  από το Λεωνίδιο, την
οποία ως ανάρτηση αποσύραμε μετά από πρώτο κείμενο του κ. διοικητή.
Κύριοι Καλησπέρα,
Είμαι ο Διοικητής του Α.Τ. Νότιας Κυνουρίας, Υ/Β΄ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΑΚΟΣ Κυριάκος και σας παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα εντός 48 ωρών σε ανάρτηση σχετικής ανακοίνωσης με την οποία να ζητάτε συγγνώμη και να εμφαίνεται το όνομα του αρθρογράφου με δήλωση συγγνώμης,  καθώς το δημοσίευμα που είχατε αναρτήσει με τίτλο ‘’ Παρανομίες που διαφεύγουν – καταγγελία πολίτη για την κατάσταση στο Λεωνίδιο ‘’ , έχει αναληθές περιεχόμενο και θίγει την τιμή και την υπόληψη μου σαν Διοικητής του τμήματος, αλλά και των συναδέρφων μου, ειδάλλως σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθώ νομικά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η απάντηση του bloko.gr
Να κινηθείτε νομικά κύριε. Ίσως νωρίτερα διερευνήσετε τί ακριβώς καταγγέλλει και τι παθογένειες θίγει ο κάτοικος Λεωνιδίου που οδηγήθηκε στο σημείο να γράψει αυτή την επιστολή. Ίσως τότε αισθανθείτε ή συναισθανθείτε την ανάγκη να ζητήσετε συγνώμη πρώτα και κύρια από το συγκεκριμένο πολίτη ο οποίος καταγγέλλει ότι βίωσε την παντελή απουσία και αδιαφορία μιας αστυνομικής αρχης.
Με εκτίμηση
Γιώργος Καραϊβάζ

_


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια