Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ : Eπιβεβλημένη η παράταση για την μεταστέγαση των υπηρεσιών της Ν/Α Αττικής

Δημοσιεύουμε κείμενο τού προέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Επειδή θεωρώ ότι δεν οφείλει σε τίποτα να μπούμε στη διαδικασία να καταγγείλουμε ποιος φταίει ή δε φταίει για την
μετακόμιση «άρον άρον» της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, του Ά τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής του Τμήματος Τάξης και Ασφάλειας Ελληνικού, του Τμήματος Αλλοδαπών και του Τμήματος Διαβατήριων Νοτιανατολικής Αττικής θα ήταν πιο πρόσφορο και πιο αποτελεσματικό να ζητηθεί από την εταιρεία Ελληνικό Α.Ε. η παράταση παραμονής αυτών των υπηρεσιών και επιτέλους να επισπευσθούν οι διαδικασίες από την διεύθυνση τεχνικών του υπουργείου έτσι ώστε να παραδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτοιμο το κτίριο που βρίσκεται πλησίον της Υ.Α.Ν/Α.Α. στο οποίο πρόκειται να στεγαστούν οι παραπάνω υπηρεσίες.
     Απ' ότι φαίνεται ενώ από τον περασμένο Ιούνιο υπήρξε συγκεκριμένο πλάνο για την μεταστέγαση των υπηρεσιών η γραφειοκρατία και απ’ ότι  πληροφορούμαι και προβλήματα στην χρηματοδότηση  συνέβαλαν έτσι ώστε να μη γίνει μέχρι σήμερα σχεδόν τίποτα.
    Το άκρον άωτον της διαταγής που εκδόθηκε με χθεσινή ημερομηνία είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να συστεγαστούν στο εντελώς ακατάλληλο κτίριο της Αργυρούπολης τέσσερις (4)  μαζί υπηρεσίες τα Τμήματα Τάξης και τα Τμήματα Ασφαλείας Ελληνικού Αργυρούπολης καθώς επίσης και η στέγαση του Ά Τ.Τ. Ν/Α Αττικής σε κοντέινερ.
      Από την πλευρά μας είχαμε επισημάνει επανειλημμένα την ακαταλληλότητα του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Τμήμα Τάξης και Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης που φυσικά είναι αδιανόητο να συστεγάσει έστω και για λίγες ημέρες ακόμη δύο υπηρεσίες.
     Επιπροσθέτως δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει σε iso box το Ά Τ.Τ. Ν/Α Αττικής το οποίο δέχεται σε καθημερινή βάση 300 περίπου πολίτες.
      Με σκοπό να αποφευχθεί λοιπόν μία διαδικασία χωρίς νόημα που προβλέπει διπλές μετακομίσεις υπηρεσιών αλλά και σημαντικές δυσλειτουργίες αυτών, πρέπει να υπάρξει άμεση παρέμβαση αρχικά στην εταιρεία Ελληνικό Α.Ε. ώστε να επιτύχουμε μία μικρή παράταση αλλά και παράλληλα άμεση επίσπευση των διαδικασιών από την διεύθυνση τεχνικών και του τμήματος στέγασης ώστε να παραδοθεί όσο δυνατόν πιο γρήγορα η κτιριακή εγκατάσταση που παραχωρείται από την Ελληνικό Α.Ε.
Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια