Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά τις προσαγωγές δύο ύποπτων κοντά στο σπίτι κορυφαίου κυβερνητικού παράγοντα

Η παρατηρητικότητα του φρουρού της κατοικίας του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, οδήγησε στις προσαγωγές τα ξημερώματα δύο ατόμων, αγνώστων
μέχρι στιγμής στοιχείων και ... κατεύθυνσης, οι οποίοι ενδέχεται ν' αποτελέσουν χρήσιμο κρίκο στην αλυσίδα διερεύνησης υποθέσεων, εκτός και αν πρόκειται για απλή συγκυρία.

Μέχρι στιγμής πάντως από την αστυνομία τηρείται μυστικότητα για τις δύο προσαγωγές, γεγονός που λειτουργεί ως εμπύρευμα συνειρμών και εικασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στις 4 τα ξημερώματα θεωρήθηκαν ύποπτα δύο άτομα που ήταν αναβάτες μηχανής και κινούνταν κοντά ή γύρω από την κατοικία του κ. Χουλιαράκη στα όρια μεταξύ Παπάγου και Χολαργού.

Ακολούθησε κινητοποίηση των διωκτικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους, δεδομένου ότι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και είχαν στην κατοχή τους μπιτόνια με άγνωστης σύστασης υγρό.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι από τις συγκεκριμένες πηγές ενημέρωσης, δεν ήταν δυνατό να γίνει αξιολόγηση της σοβαρότητας της υπόθεσης./




του Γιώργου Καραϊβάζ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια