Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ν/Α Αττικής διοργανώνει παιδική θεατρική παράσταση

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, διοργανώνει την παιδική θεατρική παράσταση «ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΦΑΝΤΑΣΙΑ» για τα παιδιά των μελών μας, την Κυριακή 16/12/2018 και ώρα 11:00 στο Θέατρο Ριάλτο "Αλέκος Αλεξανδράκης"  (Κυψέλης 54 – Κυψέλη).
        Η παιδική παράσταση «ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ»  μαγεύει μικρούς και μεγάλους θεατές με τη μοναδική προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων  αλλά και παραδίδει μια άρτια παράσταση σε όλα τα επίπεδα με ένα εξαιρετικό κείμενο πλημμυρισμένο με μηνύματα με την πιο ευρηματική  σκηνοθεσία. Η κυρία Φαντασία ( Ευτυχία Φαναριώτη από το Καφέ της Χαράς ) μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες του έργου σας υπόσχονται να σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και μόνο. 
      Μεγάλη γιορτή θα ακολουθεί στο τέλος της κάθε παράστασης με γλυκίσματα ολόφρεσκα για γονείς και παιδιά με τον Αι Βασίλη  και τα ξωτικά του οι οποίοι θα είναι παρόν για να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους αλλά και  να φωτογραφηθούν  κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο . 

Προσκλήσεις θα διατίθενται από τα γραφεία της Ένωσής μας :
-Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής (Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα, Δ.Α.Ν/Α.Α.,    

2ος όροφος)
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια