Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Λάρισας: Προβλήματα Υπηρεσιών εξαιτίας του σχεδίου ΠΕΡΣΕΑΣ

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Λάρισας: Το Σωματείο το τελευταίο χρονικό διάστημα, γίνετε αποδέκτης παραπόνων, σχετικά με την υπηρεσιακή αναστάτωση που επιφέρει η εφαρμογή του
σχεδίου εμφανούς αστυνόμευσης "ΠΕΡΣΕΑΣ".
   Συγκεκριμένα μας έχει αναφερθεί ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το σύστημα της  αλληλοενίσχυσης των Υπηρεσιών  με επανδρωμένα από άλλες Υπηρεσίες περιπολικά, ώστε να καλυφθούν οι δηλωμένοι ανά Αστυνομική Υπηρεσία τομείς, πχ από ΑΤ Τυρνάβου ενίσχυση στο Α..Τ. Κιλελέρ ή στο ΑΤ Ελασσόνας ακόμα και στην έδρα της ΔΑ Λάρισας, στο Τ.Α.Δ. Αυτό εκτός των προβλημάτων που παρουσιάζει στην αστυνόμευση πχ άγνοια των ιδιαιτεροτήτων  του κάθε τομέα,  έχει σοβαρό αντίκτυπο ειδικά στις ημερήσιες αναπαύσεις του προσωπικού.
  Ενόψει μάλιστα των προγραμματισμένων εορταστικών αδειών, φοβόμαστε ότι το πρόβλημα θα γιγαντωθεί. Δε πρόκειται να κρίνουμε το σχέδιο ΠΕΡΣΕΑΣ της ΔΑ Λάρισας. Δεν είμαστε εμείς οι υπηρεσιακά αρμόδιοι και ούτε έχουμε ως σκοπό μας τη συνδιοίκηση. Έτσι και αλλιώς η αποτυχία ή επιτυχία του προγράμματος και του σχεδιασμού φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Το μόνο που απαιτούμε είναι να τηρούνται: α) Το ωράριο εργασίας. β) Η κανονική και έγκαιρη χορήγηση των ημερήσιων αναπαύσεων. γ)Η προβλεπόμενη διάθεση του προσωπικού στα καθήκοντά του. Ο σκοπός καταστήματος είναι ΜΟΝΟ σκοπός και ο Αξ. Υπ. είναι ΜΟΝΟ Αξ.Υπ. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι απευθυνόμαστε σε ευήκοα ώτα και πάνω από όλα ότι κοινή μας πεποίθηση είναι η εξασφάλιση της ομαλής υπηρεσιακής λειτουργίας, σε συνδυασμό με το σεβασμό των δικαιωμάτων του Προσωπικού. Τυχόν λάθος επιλογές στον επιχειρησιακό σχεδιασμό, ούτε είναι σωστό και δίκαιο, ούτε πρόκειται ως Σωματείο να ανεχθούμε να έχουν επιπτώσεις στην υπηρεσιακή και προσωπική ζωή των Συναδέλφων!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια