Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνίασαν τη δολοφονία του Αφγανού στη Μόρια

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ανθρωποκτονία σε βάρος ενός αλλοδαπού ηλικίας 21 ετών, στην περιοχή της
Μόριας στη Λέσβο.
Συνελήφθησαν, χθες (12-12-2018), δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 29 και 19 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 21χρονος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, χθες σε αγροτική τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή. Άμεσα μετέβηκαν στο χώρο και πραγματοποίησαν αυτοψία κλιμάκιο αστυνομικών, εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και Ιατροδικαστής.
Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι, βραδινές ώρες προχθές (11-12-2018), ο 29χρονος και ο 19χρονος δρώντας από κοινού, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 21χρονο με αιχμηρό αντικείμενο και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
Οι δράστες εξεταζόμενοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ρούχα των εμπλεκομένων στην υπόθεση ατόμων και γάντια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια