Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΔΕ για το ... τελευταίο ημερολόγιο φιάσκο της ΕΛΑΣ- Το έχουμε εμείς, Ελάτε να το πάρετε

Γράφαμε στο bloko.gr περί της ανήκεστης σπουδής του αρχηγείου της αστυνομίας ν' αποσύρει μέχρι και το τελευταίο από τα ... επιτραπέζια ημερολόγια που τυπώθηκαν για το 2019 και
ομολογουμένως κατά τη συντεχνιακή διάλεκτο, αποτελεί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με διαγωνισμό και έπαθλο την αδήριτη αβελτηρία.

Βλέπε σχετικά το τελευταίο ρεπορτάζ του bloko.gr με τίτλο, "Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά τις προσαγωγές δύο ύποπτων κοντά στο σπίτι κορυφαίου κυβερνητικού παράγοντα"


Αυτό που δεν πιστεύαμε ήταν ότι για το τελευταίο εναπομείναν ημερολόγιο- όνειδος, ο κ. αρχηγός θα διέτασσε ... ΕΔΕ σε βάρος του προέδρου της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, κλιμακώνοντας τις συνδικαλιστικές διώξεις, ο οποίος υπήρξε αποδέκτης του από στέλεχος της ένωσης Κιλκίς.

Για να μην ψάχνουν και για να μην ψάχνονται, ενημερώνουμε τη σεβαστή ηγεσία ότι το συγκεκριμένο ημερολόγιο, μετά το σάλο που ξέσπασε, για ιστορικούς και σημειολογικούς λόγους, το ... "αποσπάσαμε" εμείς από τον κ. Γερακαράκο, από το οποίο σας παραθέτουμε φωτογραφία του γεωγραφικού άτλαντα, μεταξύ των οποίων προσδιοριστικών εθνικών κρατών, αναγράφονται "Μακεδονία" και "Βόρεια Κύπρος".Ως εκ τούτου, Ελάτε να το Πάρετε....



του Γιώργου Καραϊβάζ


Διαβάστε απόσπασμα από την κλήτευση σε ΕΔΕ του κ. Γερακαράκου, χωρίς να ξέρουμε εάν η υπόθεση έχει λάβει πλέον τέτοιες διαστάσεις για γέλια ή για κλάματα. Φαρσοκωμωδία πάντως είναι. 





_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια