Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης σε Δήμους της Φθιώτιδας

Σε  Δήμους της  Φθιώτιδας  συνέχισε τις επισκέψεις του ο υποψήφιος περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από  συνεργάτες του. Συγκεκριμένα ο κ.
Αναγνωστάκης συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις, σε πολύ φιλικό κλίμα,
με τους:
Δήμαρχο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννη Συκιώτη.
Δήμαρχο Δομοκού  κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα.
Δήμαρχο Μακρακώμης  κ. Ευθύμη Παπαευθυμίου και συνεργάτες του.
Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης παρέστη για λίγο και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία,  έδρα της περιφέρειάς μας.
Μετά την ολοκλήρωση του οδοιπορικού  ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε :  
« Συναντήθηκα και συζήτησα  με τους φίλους Δημάρχους, τονίζοντάς τους, ότι  το αύριο στη νέα εποχή  θα πρέπει να το σχεδιάσουμε μαζί, ως χρέος οφειλόμενο στη νέα γενιά, καταθέτοντας την πλούσια Αυτοδιοικητική και Διοικητική μας εμπειρία και επενδύοντας στην πολιτική ωριμότητα που απαιτούν οι καιροί.  Τους ενημέρωσα ότι σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε στην Περιφέρειά μας, ένα ολοκληρωμένο, συνεκτικό πρόγραμμα, που απαντά στα προβλήματα των πολιτών, επουλώνει πληγές και ανοίγει προοπτικές για μια βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη, για μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής.  
Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε σε συμμετοχή όλους όσοι έχουν την ίδια αγωνία, για ένα καλύτερο μέλλον της Στερεάς Ελλάδας». 




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια