Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΕΑΛΣ: Καταβολή αναδρομικών αποδοχών από 01-08-2012 έως 31-12-2016

Διαβάστε ανακοίνωση τής ΠΕΑΛΣ: Η ΠΕΑΛΣ παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις επί των ζητημάτων που αφορούν στο προσωπικό Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. και παρεμβαίνοντας, όποτε απαιτείται, είτε
δημόσια είτε με κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους καθ’ύλην αρμόδιους, σας ενημερώνει αναφορικά με την καταβολή των αναδρομικών αποδοχών μας, ότι δεν απαιτούνται, σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, σχετικές εγκύκλιοι για την εφαρμογή της Κ.Υ.Α. που αναμένεται να δημοσιευθεί.

 Οι Οικονομικές Υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπως και στο παρελθόν με άλλα ζητήματα, έχουν ήδη μεριμνήσει προκειμένου ν’ ανταπεξέλθουν άμεσα στα οριζόμενα της σχετικής Κ.Υ.Α..

Τέλος, πιθανές ημερομηνίες για την καταβολή των αναδρομικών μας όπως έχουμε ενημερωθεί είναι η 14 ή η 24 Δεκεμβρίου 2018, με επικρατέστερη την 24 Δεκεμβρίου 2018.

Ευελπιστούμε στην όσο το δυνατόν συντομότερα δημοσίευση της ΚΥΑ και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας καθώς για ακόμα μια φορά οι οικονομικές υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. παρά την έλλειψη προσωπικού και την υλικοτεχνική υποδομή ανταπεξέρχονται άμεσα και αποτελεσματικά στο δύσκολο έργο της εξυπηρέτησης των συναδέλφων.

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ          Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια