Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O Bαγγέλης Ευαγγέλου για το περιστατικό με τον αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη

''Σταματήστε τα μεγάλα λόγια σαν πολιτικοί και τις επισημάνσεις για τα γεγονότα και πράξτε επιτέλους σαν συνδικαλιστικός οργανισμός για να προστατεύσετε τους συνάδελφους από τέτοιου είδους «δημοκράτες», αλλά και από την ίδια την υπηρεσία'', τονίζει στο κείμενό του ο Βαγγέλης Ευαγγέλου.




Με αφορμή το περιστατικό που έγινε στο συνέδριο του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Θεσσαλονίκης και την διαπόμπευση ενός αστυνομικού- συναδέλφου, από κάποιους «δημοκράτες συνδικαλιστές», οι οποίοι λειτούργησαν σαν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τα πάντα, και να αφαιρούν ταυτότητες από δημόσιο λειτουργό, να τον απειλούν κτλ. (Πλήθος ποινικών αδικημάτων) θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

Α) όλοι εσείς που βγαίνετε και γράφετε να ζητήσουν συγνώμη αυτοί που ενήργησαν έτσι, σκεφτήκατε τι πρέπει να κάνετε σαν συνδικαλιστικός οργανισμός σε τέτοιους ανθρώπους; Να πάτε κύριοι σαν ΕΑΥΘ και να καταθέσετε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, σε συγκεκριμένα άτομα που φαίνονται στην κάμερα και έχουν ενεργήσει με τον τρόπο που έχουν ενεργήσει.

Β) Στείλατε τους νομικούς συμβούλους της ΕΑΥΘ να δώσει νομικές συμβουλές στο συνάδελφο, στο πως να αντιμετώπιση αυτή την κατάσταση και πως να ενεργήσει από εδώ και πέρα ( υπηρεσιακά και προσωπικά)

Γ) καταθέσατε μηνυτήρια αναφορά για πιο λόγο σε μια συγκέντρωση κάποιον υπαλλήλων υπήρχε αστυνομική δύναμη, από ποιον ζητήθηκε να υπάρχει αυτή και ποιος την έστειλε.

Δ) Εκείνη τη στιγμή διαπράττονται αυτόφωρα ποινικά αδικήματα. Ο Εισαγγελέας ενημερώθηκε από την ηγεσία μας ώστε εφόσον είχαμε αυτεπάγγελτα ποινικά αδικήματα, να επέμβει, όπως κάνει και σε άλλες περιπτώσεις;

Σταματήστε τα μεγάλα λόγια σαν πολιτικοί και τις επισημάνσεις για τα γεγονότα και πράξτε επιτέλους σαν συνδικαλιστικός οργανισμός για να προστατεύσετε τους συνάδελφους από τέτοιου είδους «δημοκράτες», αλλά και από την ίδια την υπηρεσία.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια