Μηνύσεις από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τον ξυλοδαρμό του γιατρού

Με μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη που επιτέθηκε σε γιατρό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ της Τετάρτης απαντά το Νοσοκομείο Ρεθύμνου.Συγκεκριμένα, συνοδός ασθενούς με ελαφρά κάκωση, επιτέθηκε στον ορθοπεδικό που εφημέρευε στα ΤΕΠ και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Όπως καταγγέλλουν οι γιατροί δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει περιστατικό ξυλοδαρμού και με ανακοίνωση τους ζητούν από τους πολίτες να απομονώσουν τέτοιες βίαιες συμπεριφορές.

Όπως είχαν αναφέρει σε ανακοίνωση τους, τέτοιου είδους συμπεριφορές και περιστατικά βίας θα παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου αναλυτικά:

Με αφορμή το περιστατικό που έλαβε μέρος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου την 25.10.2018 και αφορούσε στην επιθετική συμπεριφορά και την άσκηση σωματικής βίας κατά του Ιατρού της Ορθοπεδικής Κλινικής, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευθεί στη Χειρουργική Κλινική, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του στις 30.10.2018 την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του δράστη.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζουν τέτοιου είδους αξιόποινες πράξεις, και όπως έχει επισημανθεί κατά το παρελθόν, θα προβαίνουν άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουν το έργο και την αξιοπρέπεια του προσωπικού το οποίο εργάζεται με ζήλο και υπευθυνότητα προκειμένου οι πολίτες να λαμβάνουν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.


Πηγή: enikos με πληροφορίες από cretapost.gr
_