Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη  πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Καστοριάς την  Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Ο κ Πρόεδρος επισκέφτηκε την Καστοριά με αφορμή τον εορτασμό των ελευθέριων της πόλης μας ανήμερα του Αγίου Μηνά.

 

Η ένωσή μας  εξέθεσε στον Αρχηγό της  Αξιωματικής Αντιπολίτευσης όλα τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί του Νομού μας εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών  που επικρατούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο. Επίσης ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να «θωρακίσει» τον Έλληνα Αστυνομικό και του επέδωσε παρουσία και της Βουλευτή Ν.Δ Καστοριάς κ. Αντωνίου Μαρίας υπόμνημα που ανέλυε λεπτομερώς όλα τα ανωτέρω προβλήματα.

 

Ως Ε.Α.Υ Καστοριάς εκφράζουμε την πεποίθηση ότι ο κ. Μητσοτάκης   θα ενδιαφερθεί έμπρακτα για τα δίκαια αιτήματά μας δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας ολόκληρες δεκαετίες, καθώς μας δήλωσε ότι  στέκεται δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία και στηρίζει τον Έλληνα Αστυνομικό.

 

Πηγή: fouit.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια