Ποια εποχή του χρόνου είναι καλύτερο να μείνει έγκυος μια γυναίκα;Δεν είναι πάντα απλός ο υπολογισμός της καλύτερης στιγμής για να μείνετε έγκυος.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι δείκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν να καθορίσουμε την καλύτερη χρονική περίοδο για να συλλάβουμε.

Παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η σύλληψη θα συμβεί σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, μπορείτε ακόμα να προσπαθήσετε να μείνετε έγκυος κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να μείνετε έγκυος είναι αυτή που κάνει την κύηση ευκολότερη και πιο άνετη.

Η επιστήμη έχει ανακαλύψει ενδιαφέρουσες συγκυρίες που δείχνουν πότε είναι ο καλύτερος χρόνος για να μείνετε έγκυος. Αυτό είναι το συμπέρασμα αρκετών μελετών που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Σύμφωνα με μελέτες, η καλύτερη εποχή για να μείνετε έγκυος είναι το καλοκαίρι . Το περιοδικό «Proceedings» της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών δηλώνει ότι τα μωρά που «πιάστηκαν» τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο έχουν υψηλότερο βάρος γέννησης από τα μωρά που συλλαμβάνονται κατά τους άλλους μήνες του έτους.


Πηγή: baby.gr
_