Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η παρέμαβση της Γενικής Γραμματέα της Ένωσης Δράμας στο ΓΣ της ΠΟΑΣΥ

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Δράμας: Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας στον Νομό Δράμας , το Σωματείο μας , εκπροσωπούμενο από την
Γενική Γραμματέα του κα Μαρία Ζαχοπούλου , συμμετείχε στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟ.ΑΣ.Υ. το οποίο διενεργήθηκε την 1 και 2 Νοέμβρη στην Αθήνα . Κατά τη διάρκεια του Γενικού Συμβουλίου , τα πρωτοβάθμια σωματεία είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν θέσεις-προτάσεις πάνω σε γενικά θέματα τα οποία αφορούν το Σώμα , αλλά και επί μέρους προβλήματα που αφορούν τους συναδέλφους σε όποιο σημείο της Χώρας υπηρετούν. Η Γενική Γραμματέας μας έλαβε τον λόγο και ανέπτυξε τις θέσεις μας αναφορικά με τις πρόσφατες διαταγές της Διοίκησης που αφορούν την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες νέες υποχρεώσεις που προέκυψαν από την ενίσχυση του πλέγματος της εμφανούς αστυνόμευσης . Συνάδελφοι , το Σωματείο μας ήδη έχει παρέμβει εγγράφως , από κοινού με την Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Νομού Ξάνθης καθώς και την Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας κ’ Θράκης και έχει καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στον Περιφερειακό Αστυνομικό Διεθυθυντή Α.Μ.Θ .Επίσης , όπως γνωρίζετε , η εικόνα που αποκόμισε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. μεταφέρθηκε αυτοπροσώπως στην ηγεσία της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και έλαβε διαβεβαιώσεις τροποποιήσεων των διαταγών, οι οποίες όμως ακόμα δεν έχουν γίνει πράξη . Επιπλέον μετέφερε εντός του πλαισίου της γενικής συνέλευσης την άποψη της Ομοσπονδιας σχετικά με το επίμαχο ζηήτημα ενώπιον της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας .
Εμείς ως φορέας συλλογικής εκπροσώπησης συνεχίζουμε να ενημερώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες για το δίκαιο των αιτημάτων μας και δεν έχουμε άλλη επιλογή ώστε αν δεν ικανοποιηθούμε να το διεκδικήσουμε με όποιον νόμιμο τρόπο χρειαστεί .
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος - Η Γενική Γραμμτέας
ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος- ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια