Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Υπάρχει βίντεο από την επιχείρηση λένε τα Αλβανικά ΜΜΕ

Οι Αλβανοί κομάντος των ειδικών δυνάμεων της RENEA, από τα πυρά των οποίων έπεσε νεκρός το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (28.10.2018) ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, έχουν καταγράψει σε

video την επιχείρηση που οδήγησε στο θάνατο του 35χρονου.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν αλβανικά ΜΜΕ. Πως δηλαδή η στιγμή της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει καταγραφεί καρέ καρέ.

Την πληροφορία, που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο της Αλβανίας Report TV. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού, οι κομάντος της RENEA που εστάλησαν στους Βουλιαράτες το μεσημέρι της Κυριακής, έχουν καταγράψει σε video την επιχείρηση στη βουνοπλαγιά πάνω από το χωριό, όπου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε διαφύγει.

Βάσει των όσων μεταδίδει το Report TV, στο video αυτό καταγράφεται η στιγμή που οι Αλβανοί κομάντος καλούν τον 35χρονο να παραδοθεί αλλά ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αρνείται και ανοίγει πυρ ενώ τον έχει πλησιάσει διαπραγματευτής.

Ο διαπραγματευτής μέλος της RENEA πλησίασε, σύμφωνα πάντα με τα αλβανικά ΜΜΕ, τον Κατσίφα και του ζήτησε να παραδοθεί, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για εκείνον. Τη στιγμή που τον πλησίασε ο διαπραγματευτής, ο Κατσίφας, αναφέρει το Report TV, άνοιξε πυρ στον αέρα, πάνω από τον διαπραγματευτή και προς το μέρος των κομάντος.

Σύμφωνα με το αλβανικό κανάλι, μετά από αυτό, οι κομάντος αποφάσισαν να τον εξουδετερώσουν.

Καμία απάντηση για τη σορό του
Συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγέλη Ιωαννίδη είχε σήμερα (01.11.2018) ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου να τον ενημερώσει για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευθύμης Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει υποβάλλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό για την ταφή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί.

«Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία βαρέων εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας», ανέφερε ο κ. Ναυρίδης.

Στη δικογραφία που διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της μητέρας και του πατέρα του, η κατάθεση ενός αστυνομικού και η φωτοτυπία της ταυτότητάς του από την οποία προκύπτει η ελληνική υπηκοότητα.

πηγή: newsit.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια