Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκηνικό ωμής βίας στο ΟΑΚΑ με τραυματίες τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν το χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 3:30 το
μεσημέρι 20-25 φίλοι των πράσινων, που είχαν στήσει πηγαδάκια έξω από τη θύρα 35 και περίμεναν να περάσει η ώρα για την έναρξη του ματς, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς που επέβαιναν σε 20-30 μηχανάκια.
Οι φίλοι του τριφυλλιού βρίσκονταν ακριβώς απέναντι από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και είχαν πιάσει κουβέντα, όταν από το... πουθενά 30 μηχανάκια με κασκόλ του Παναθηναϊκού σταμάτησαν και οι αναβάτες με τους συνοδούς τους επιτέθηκαν χωρίς καν να ανταλλάξουν... κουβέντα.
Πηγές της Αστυνομίας που επιβεβαιώνουν το περιστατικό αναφέρουν πως δύο φίλοι του τριφυλλιού μαχαιρώθηκαν στα πόδια και ένας χτύπησε στο κεφάλι. Από τη μανία δεν γλίτωσαν ούτε οι πλανόδιοι μικροπωλητές, καθώς ένας από αυτούς δέχθηκε επίθεση την ώρα που προσπαθούσε να πουλήσει το εμπόρευμά του και οι δράστες, νομίζοντας πως είναι φίλαθλος, αφού τον έδειραν, προσπάθησαν να του κλέψουν και το τσαντάκι με τα χρήματα που κουβαλούσε.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, αυτοί που ήταν καμουφλαρισμένοι με κασκόλ του Παναθηναϊκού και τραυμάτισαν τους φίλους του τριφυλλιού ήταν οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς μετά το τέλος της επίθεσης οι δράστες ανέβηκαν στα μηχανάκια και πέταξαν τα πράσινα κασκόλ που φορούσαν και εξαφανίστηκαν μακριά από το ΟΑΚΑ.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν αστυνομικοί στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, καθώς δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα τα μέτρα τάξης.
Πηγή: filathlos.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια