Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης συγχαίρει τους Στρατηγούς της

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης μέσω Δελτίου Τύπου που εξέδωσε, συγχαίρει τα μέλη της για τη διάκρισή τους στις υψηλότερες βαθμίδες του ένδοξου σώματος της Ελληνικής
Αστυνομίας.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Ένωσης μας:
"Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν ένεκα αλλαγής ηγεσίας στο σώμα, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τα μέλη της που κατέλαβαν καίριες θέσεις στα ανώτατα αξιώματα στην ιεραρχία του σώματος.
Είναι μεγάλη τιμή για την ένωσή μας, για την τοπική αστυνομία και για ολόκληρο το νησί, που στους πρώτους 26 Αξιωματικούς στην επετηρίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήτοι μεταξύ των 6 Αντιστρατήγων και των 20 Υποστρατήγων, βρίσκονται σήμερα 3 καταξιωμένοι Αξιωματικοί, οι οποίοι, μέσα από την πολυετή σταδιοδρομία τους στις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, έδειξαν ικανά δείγματα γραφής που εκτιμήθηκαν από το ανώτατο συμβούλιο κρίσεων του σώματος. Η εξέλιξη τους αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών τους, του αποτελεσματικού έργου τους και της προσφοράς τους στην κοινωνία.
Πρόκειται για τον Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ που ανέλαβε θέση του Υπαρχηγού στο σώμα, τον νεοπροαχθέντα στο βαθμό του Αντιστράτηγου κ. Δασκαλάκη Ανδρέα που ανέλαβε τη θέση του Προϊσταμένου του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., και του Υποστράτηγου κ. Λαγουδάκη Κωνσταντίνου που παραμένει ως Γενικός στη Γενική Περιφερειακή  Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τα ανωτέρω μέλη μας, στις 6 πρώτες θέσεις στην ιεραρχία του σώματος βρίσκεται και ο Αντιστράτηγος κ. Δραγατάκης Χρήστος στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος με καταγωγή από την Ιεράπετρα Λασιθίου.
Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης εύχεται στους Στρατηγούς της καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, από τα καίρια πόστα που τους εμπιστεύτηκε η πολιτεία."


http://penaa.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια