Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατροί και νοσηλευτές των παιδιατρικών νοσοκομείων μας καλούν να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Γιατροί και νοσηλευτές των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» ανέλαβαν δράση για την «Ομάδα Προσφοράς» ώστε να αποκτήσει ακόμη περισσότερα
μέλη και να αυξηθεί η συνεισφορά του ΟΠΑΠ στο έργο της ανακαίνισης.

Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντική είναι για την καλύτερη ψυχολογία των παιδιών και την ταχύτερη ανάρρωσή τους η ανακαίνιση που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ στα δύο νοσοκομεία, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλεί όλους να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να γίνουν μέρος αυτής της σημαντικής προσπάθειας.

Μάλιστα, προχώρησαν σε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα και φόρεσαν ειδικά διακριτικά δρομέων που ενημερώνουν τους συγγενείς των μικρών ασθενών και τους επισκέπτες των νοσοκομείων για το πώς μπορούν να γίνουν όλοι μια ομάδα για τα παιδιά.

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουμε το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:
•                    Κατεβάζουμε την εφαρμογή
•                    Παίζουμε στις δοκιμασίες
•                    Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Στην καρδιά της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» βρίσκονται οι μικροί ασθενείς των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Τα παιδιά συμμετέχουν σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και φτιάχνουν ζωγραφιές που αναρτώνται σε έναν ειδικό πίνακα σε σχήμα καρδιάς, ο οποίος αποτυπώνει τη δύναμη της «Ομάδας Προσφοράς».


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια